FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Mijn auto: Citroën C4 Grande Picasso


mielie Gepost op 27-12-2011 om 15:37 452 views | 2 reacties

Tja...een beetje slecht misschien, de auto van je vader uploaden. Maar beter dan niks natuurlijk, en wanneer mijn Italiaanse klassieker voor de deur staat zal ik die tzt ook zeker even AJ op slingeren.En waarom we voor deze hebben gekozen? Kleinkinderen, en eens even wat anders dan de gebruikelijke Tourans, Zafira's e.d. In het vooronder ligt de welbekende 1.6THP met een kleine 160PK gekoppeld aan een sequentiële bak (EB6V). Het is natuurlijk geen strepentrekker, maar hij trekt best aardig en op de wegen rond de 'Ring kun je er stiekem nog best wat lol mee beleven.

Locatie: Caussade
Land: Frankrijk2 Reacties:

Citrofiel december 27, 2011 om 16:33 # | Report | Reply

Ah, hij is een beetje gefotosoept. 😉 Ik dacht al, die velgen van de eerste foto zijn volgens mij niet zo groot leverbaar, en inderdaad op de tweede foto lijken het toch echt de gewone 16 inchers. 😉 Maar de THP is wel een lekkere motor!

dennisr december 27, 2011 om 17:02 # | Report | Reply

nu wil ik niet vervelend zijn 😆 het is trouwens al een hele verbetering ten opzichte van zijn voorgangers, maar dit vind ik dus vreselijke auto’s 😆 die vorige picasso is net een duikboot.. deze is dan al wat beter maar.. nee, niet mijn smaak..

desalniettemin, de keuze is begrijpelijk gezien je uitleg.. en ik hoop dat je ouders dr blij mee zijn! 😛

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.