FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Hyundai Equus VS460. Dat is een Koreaan die je niet elke dag ziet!


tf_bundy Gepost op 03-01-2012 om 12:31 6.302 views | 13 reacties

Woonachtig in Den Haag kom je af en toe vreemde import-eenden in de bijt tegen met CD-platen erop. Gisteren kwam ik op de Frederik Hendriklaan deze Equus tegen. En moet eerlijk zeggen... Best een verschijning..! De moeite van het foto's maken waard, zeg ik! :P Best een flink Lexus gehalte (Al vind de Lexus iets beter in verhoudingen en deze wat gewaagder in design). En daarom 'toch goed geslaagd' naar mijn mening. Vooral met zo'n scherpe prijs t.o.v. de vergelijkbare LS. Scheelt in de US al zo'n $ 10.000,- tot $ 50.000,- afhankelijk hoe je de Lexus wilt uitgerust hebben! Interieur moeten jullie maar opzoeken op internet. Denk voor het interieur (net als elementen van het exterieur) in ieder geval: 'Lexus-look-a-like-ish'.

Voor specs van deze 385pk sterke V8: http://www.edmunds.com/hyundai/equus/2011/features-specs.html Voor een vergelijk tussen de Lexus LS en deze jongen: http://www.autorivals.net/luxurycars/2011equusvs2010ls/2011equusvs2010ls.htm Voor de goede orde maar even de CD-platen 'gegeeld'. Geen claims voor Autojunk of voor mij, hahaha! (Al maakt het waarschijnlijk geen moer uit...) Enjoy the pics en Bloggers, criticasters en fans: Kom er maar in! ;) Grt, Erik

Locatie: Den-Haag
Land: Nederland13 Reacties:

TF_Bundy januari 3, 2012 om 12:48 # | Report | Reply

Ik zie net, dat exact deze Hyundai Equus al op de gevoelige plaat is gezet op 11 december 2011… Lekker met de kentekenplaatjes in vol ornaat. Ooh well… Zie het dan maar als een soort van aanvulling op de eerste posts…

robbie januari 3, 2012 om 14:27 # | Report | Reply

@TF_Bundy: wat boeit het nou dat het kenteken zichtbaar is? Iedereen die deze auto op straat ziet kan het kenteken ook zien.

Dat krampachtige gedoe slaat echt nergens op in mijn ogen. Zeker in het geval van zo’n zeldzame auto op CD platen.

Er is waarschijnlijk toch maar 1 Equus in Nederland.

TF_Bundy januari 3, 2012 om 15:44 # | Report | Reply

@robbie: Wow… Relax… Boeit ook waarschijnlijk geen moer. Heb het met de beste bedoelingen gedaan hoor… Wilde geen gezeur voor AB en AJ. Je weet vast wel hoe wereldvreemd die Oosterse culturen kunnen zijn.

Maar goed. Even mijn moeite gedaan = niet gewaardeerd. Voortaan gewoon de platen laten voor wat ze zijn. 😉

robbie januari 3, 2012 om 18:51 # | Report | Reply

@TF_Bundy: is geen ‘aanval’ hoor, maar die platen kan je gewoon zichtbaar laten. Kijk maar naar alle andere spots op AJ 😉

TF_Bundy januari 4, 2012 om 12:39 # | Report | Reply

@robbie: ’t is wel goed. Geen stress… (Het is de manier waarop je het brengt, he?) Bij de volgende leuke spot ram ik ze gelijk op AJ. 😉

Alfarobert januari 3, 2012 om 13:08 # | Report | Reply

Achterkant net een Mercedes.Maar is dus een vette,luxe bak waarvan er misschien maar 1 van rijdt in Nederland?Iemand van een ambasade denk ik.Onschendbaar,betekend dat vrij veels te hard rijden,vrij parkeren,etc?

syliaca januari 3, 2012 om 13:26 # | Report | Reply

Gave wagen, vind hem mooier dan de Lexus.

jrmpower24 januari 3, 2012 om 14:47 # | Report | Reply

best wel mooi ding!

TF_Bundy januari 3, 2012 om 15:47 # | Report | Reply

Vind het ook echt een mooi apparaat… Goeie poging tot het verleiden van de Lexus rijder…

fiets januari 3, 2012 om 17:33 # | Report | Reply

Meer een Maybach gehalte if you ask me

TF_Bundy januari 4, 2012 om 12:40 # | Report | Reply

@fiets: Dit compliment zullen ze zeer waarderen bij Hyundai, denk ik! 😛

TF_Bundy februari 5, 2012 om 12:58 # | Report | Reply

@fiets: Ja. Dat begrijp ik. Wel bedankt voor de foto erbij zoeken. Maar mag toch hopen,dat de luxe, afwerking, gebruikte materialen, motor in het vooronder, technische innoviteiten, maat van de auto zelf groter en beter zijn, dan die van de Hyundai!
Dus als jij zegt; groot Maybach gehalte; is de missie bij Hyundai geslaagd denk ik! 😉

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.