FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Winterfun! driften met de Volvo 740 GLT

alwood Gepost op 03-02-2012 om 21:32 2.004 views | 7 reacties

geen wintermens maar het heeft z'n leuke kanten...


7 Reacties:

muddy februari 3, 2012 om 22:04 # | Report | Reply

Dit zou ik nou een “Finse Wals” willen noemen. Schitterend, op stille smalle weggetjes in de besneeuwde bossen ineens zo’n speels driftende oude dame!

Ferdinand1 februari 4, 2012 om 12:50 # | Report | Reply

Altijd leuk, je skills een beetje opkrikken.

glenn141 februari 4, 2012 om 18:41 # | Report | Reply

haha op 1:11 zie je een die paal krom staan xD iemand dus al mooi gegleden 😛

gerwin februari 4, 2012 om 22:51 # | Report | Reply

jammer genoeg is er hier niet zo veel sneeuw gevallen:s

Johan-SV februari 5, 2012 om 20:19 # | Report | Reply

In wageningen! Waar is die parkeerplaats?

Alwood februari 7, 2012 om 22:10 # | Report | Reply

@Johan-SV: parkeerplaatsen in Doorwerth 😉 rest van de wegen moet je wel herkennen denk ik?

FeRaRi februari 6, 2012 om 16:30 # | Report | Reply

Even een leuk verhaaltje, past wel bij dit onderwerp! laatst gingen ik me vader en een vriend, ook driften! op het industrie terrein van ons dorp (bodegraven) daar eenmaal aangekomen gingen we een beetje rond driften en er waren ook nog 3andere wagens aan het driften, niemand had er last van , het ging op een erg lage snelheid en alles ging gewoon goed ( we driften btw met een bmw 3serie ,maar op een gegeven moment reden we met alle 4de voertuigen aan de andere kant van het water, er zijn op dat moment 3opties om weg te komen , waarom ik dat zeg? nou kijk. Op het moment dat we dus met z’n alle aan de andere kant van het water waren, blokkeerde opeens 2trucks 2uitgangen, 2andere trucks met chauffeurs en bijrijders gingen op ons af, eerst ontsnapte 2wagens, en de 3e volgde ook snel. want er was nog wel 1 optie om te ontsnappen. via een fietspad over een brug enz. maar het kon wel! (net aan) toen wij daar net aankwamen hadden we al 1truck afgeschud, maar toen we net om de bocht kwamen, kwam de andere truck ons tegemoet, en hij reed met snelheid op ons in, de bijrijder sprong uit de truck om onze deuren te openen en ik weet niet wat te doen. gelukkig ontweek me vader nog net de truck die ons wou rammen. de 3e optie was dus ook dicht.. we zaten vast maar uiteindelijk zijn we via een strooiwagen weggekomen , we gingen achter de strooiwagen rijden. en die moesten ze wel doorlaten gaan dus wij konden gelijk meeliften we zijn nog wel achterna gezeten op de voet net toen we ontsnapt waren. Ik ben er wel van geschrokken van hoe erg mensen zich ergens aan kunnen irriteren. Ik moet ook nog even zeggen dat dit allemaal is gebeurd rond 11uur op een vrijdag-avond. al met al was het wel een spannende ervaring. maar ik wil graag zeggen. WEES OP JE HOEDE!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app