BJORNVANDERWEE Foto van de maand : MERCEDES-AMG GT R

Video: Even Apeldoorn bellen

glenn141 Gepost op 19-03-2012 om 20:07 1.801 views | 2 reacties

Twee jongens gaan in hun Amerikaanse klassieker naar een autoshow. Het is er erg druk en een parkeerplaats vinden valt niet mee. Gelukkig is hun auto een lowrider. Hierdoor kunnen ze onder een hek door de weg afsnijden en is dat ene vrije plekje mooi voor hun.Als later op de dag de vogeltjesdans wordt ingezet, vragen onze jongens zich af wat dit te betekenen heeft. Al snel wordt duidelijk dat het gaat om Birdie.Een vogel die onze jongens niet snel meer zullen vergeten.

Locatie: internet
Land: Verenigde Staten

2 Reacties:

dennisr maart 20, 2012 om 01:12 # | Report | Reply

lol! 🙂

Alfarobert maart 20, 2012 om 10:33 # | Report | Reply

Blijven leuk die reclames van Apeldoorn.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.