FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Ferrari 458 spider trekt op

xxx Gepost op 03-03-2012 om 23:55 1.598 views | 2 reacties

Zelfde eigenaar als de f430 spider die ik ook al eens uploade. Van op mijn oprit gefilmd, de man zat al een tijdje achter me. Geen al te gek geluid, maar de wagen is helemaal nieuw.

Locatie: wingene
Land: België2 Reacties:

Donstil maart 5, 2012 om 01:21 # | Report | Reply

Vanaf je oprit gefilmd? Wat doet die meneer dan achter je?

Xxx maart 5, 2012 om 10:44 # | Report | Reply

@ Donstil: ja dat is mogelijk, de feiten:

Ik passeerde op 1 km van mijn huis deze Ferrari 458 spider aan een huis waar enkele mensen met de eigenaar in zijn auto zaten te praten. Ik vertraagde en zag dat hij aan het vertrekken was. Hij zat al vlug ‘in mijn gat’ voor ongeveer een kilometer, tot ik aan mijn oprit kwam. Daar heb ik traag op mijn oprit gereden en beginnen filmen. Het moment dat hij in beeld komt ‘sta ik op mijn oprit’, ben ik net van de weg afgereden. Genoeg info? :p

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.