FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Bekende M3


donstil Gepost op 03-04-2012 om 22:20 366 views | 3 reacties

Een ruim jaar geleden verscheen er op Autoblog een fantasie artikel toen er een Belgische M3 op een Autoambulance was "gespot". Het ene comment was nog fantasie rijker dan de andere, "hij zou wel van het circuit af zijn geschoten omdat hij niet kon rijden", "sneeuw had voor verraderlijke gladheid gezorgd", enz enz. Allemaal kompleet uit de duim gezogen maar dat maakte het voor ons deste leuker om te lezen. Deze M3 is inmiddels een paar maanden af en actief op het Nederlandse asfalt en wederom vast gelegd op de gevoelige plaat. Hier alvast een klein voorproefje van die foto's, rest volgt.

Locatie: Lutjebroek
Land: Nederland3 Reacties:

meneersander april 4, 2012 om 08:50 # | Report | Reply

Hij ziet er nu een stuk beter uit 😛

MARS april 4, 2012 om 09:58 # | Report | Reply

Deze foto’s zijn genoeg hoor, we weten nu wel hoe een M3 eruitziet!

Donstil april 4, 2012 om 10:17 # | Report | Reply

@MARS: Ach dat is waar, gelukkig gaat het om de plaatjes en niet zozeer om de auto.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.