FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Land Rover Defender RoughTop


wapwap Gepost op 22-04-2012 om 17:28 742 views | 2 reacties

Onze creatie van de Land Rover Defender 90!Deze limited edition Defender RoughTop combineert een ruige en eigentijdse stijl met de ongeëvenaarde ‘all-terrain’-capaciteiten waar het model om bekend staat. Voor het exterieur is Fuji White gekozen, welke wordt geaccentueerd door de in Gloss Black gespoten wielkastverbreders, traanplaat en koplampomlijsting.Tevens is de RoughTop uitgevoerd met de 16-inch ‘Saw Tooth’ lichtmetalen velgen in Gloss Black. De unieke styling van deze wielen versterkt het gevoel van ruige stoerheid, waarbij de glanzend zwarte kleur voor onverwacht raffinement zorgt. Het Rough van deze editie komt vooral van de op het chassis gemonteerde rollcage, welke tevens de nodige veiligheid bied bij on- en off road gebruik. De 'SVX'-style Recaro stoelen met zijwangen in Ebony leder en gepreegd Land Rover logo in de hoofdsteunen geven het interieur een sportief karakter. Deze zijn voor de gelegenheid weatherproof gemaakt met het beproefde Sunbrella stof, een verborgen kluisje biedt ruimte om je iPhone op te bergen tijdens een duik vanaf Punta Galera.De Defender RoughTop wordt aangedreven door dezelfde 2,2-liter common rail turbodiesel als de andere Defenders. Deze motor onderscheidt zich door zijn efficiënte brandstofverbruik en krachtige prestaties. Het maximum koppel van 360 Nm maakt krachtige on- en off-road-prestaties mogelijk en maakt de Defender RoughTop tot een uitstekende trekauto met een geremd trekgewicht van 3.500 kg.

Locatie: Tynaarlo
Land: Nederland2 Reacties:

syliaca april 22, 2012 om 20:16 # | Report | Reply

Ziet er zeker ruig uit!

james125 april 22, 2012 om 21:41 # | Report | Reply

Ziet er stevig uit!

Hij mist alleen nog zo’n stoffen dan, en kan wel wat comfortabeler, minder sportieve stoelen gebruiken.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.