FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Picanto R-Sport by Kia


sir_smokalot Gepost op 25-04-2012 om 12:18 677 views | 1 reactie

Al ruim twee jaar is Kia actief met het online aanbieden van limited editions van bestaande modellen onder de naam eCollectionbyKia. Vele klanten hebben inmiddels de voordelen ontdekt van Kia’s online showroom en reserveren vooraf een eCollectionbyKia-model bij de dealer waar het betreffende model voorradig is. Inmiddels is er een nieuw, aantrekkelijke model in de collectie opgenomen; de Picanto R-SportbyKia die op een speciale pagina op www.kia.nl is te zien, en te reserveren!Picanto R-SportbyKiaDe Picanto R-SportbyKia is een zeer opvallende en speciale uitvoering van de succesvolle Kia Picanto. Aan de buitenzijde vallen direct de LED voor- en achterlichten en fraaie lichtmetalen velgen op. De grootste wijzigingen zijn echter in het interieur terug te vinden voor een optimale kwaliteitsbeleving. Door het gebruik van diverse witte highgloss elementen op het dashboard en het stuurwiel wordt het verfijnde design van het interieur nog nadrukkelijker geaccentueerd. Ook op de speciale sportstoelen is dat stijlkenmerk terug te vinden door de toepassing van witte accenten en gedeeltelijk lederen bekleding.Sportieve detaillering, zoals aluminium pedalen maken het plaatje van het interieur compleet.De Picanto R-SportbyKia is gebaseerd op het Plus Pack en heeft als specifieke kenmerken:Motor: 1.0 of 1.2 CVVT motorCarrosserie: 3- of 5-deurs uitvoeringTransmissie: Handgeschakelde 5-versnellingsbak of 4-traps automaatBekleding: zwart half leder met witte accentenExterieur: Sideskirts en buitenspiegels in carrosseriekleurDeurgrepen uitgevoerd in chromeElektrisch inklapbare buitenspiegels met LED richtingaanwijzer Mistlampen vóórProjectiekoplampen met LED dagrijverlichtingLED achterlichten en derde remlicht14” lichtmetalen velgen (type afhankelijk van 3- of 5 deurs uitvoering)Specifieke badge met uniek nummerInterieur: Witte highloss accenten op dashboard en stuurwielToerentellerAluminium sport pedalenSupervision instrumenten clusterLederen stuurwiel en pookknopIn hoogte verstelbare bestuurdersstoel en gordelsKlapsleutel met afstandsbedieningElektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegelsElektrisch bedienbare ramen voor en achter (5d)Geïntegreerde radio/CD-speler met USB en AUX aansluiting en speakersachterStoelbekleding type ”Sport”, half leder (kunstleder)Deuren afgewerkt met kunstlederDe vanafprijs voor deze exclusieve limited edition van de Picanto, die per direct leverbaar is, bedraagt € 10.995,-. Alle handgeschakelde uitvoeringen zijn door hun lage CO2 uitstoot vrijgesteld van wegenbelasting en hebben een bijtelling van slechts 14% voor de zakelijke rijder.1 Reactie :

bert1998 april 26, 2012 om 16:08 # | Report | Reply

Hebben we net een besteld voor mijn zus die binnenkort opmoet voor rijexamen 🙂

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.