larsyboy1997 Foto van de maand : Het welkomstcomité

Foto's: Gecrashte waterstof Subaru Impreza gespot

citrovts Gepost op 16-05-2012 om 14:26 4.134 views | 7 reacties

Vanochtend reed ik op de N224 tussen Renswoude en Veenendaal. Na het uitrijden van het dorp is er aan de linkerkant een parkeerplaats een beetje verscholen achter wat bomen en struiken. Daar zag ik uit mijn ooghoeken een glimmend blauwe auto staan. Toen ik beter keek zag ik een gecrashte Subaru Impreza staan van de Hogeschool Arnhem, faculteit Automotive. Het gaat hierbij om de speciaal door studenten ontwikkelde waterstof Subaru Impreza. De Subaru stond er helemaal alleen. Ik kon niet zien of de Subaru daar ook gecrasht is. Tegen de boom ,waar het naast geparkeerd stond, in ieder geval niet.2 uur later reed ik er weer langs en stond de auto er nog zonder iemand erbij. Toen heb ik deze foto's gemaakt! De auto was niet afgesloten. Raar om zoiets achter te laten langs een drukke doorgaande weg.

Locatie: veenendaal
Land: Nederland

7 Reacties:

adinsx mei 16, 2012 om 15:21 # | Report | Reply

Deze auto stond gister nog op de AMT Live beurs in Houten. Daar had de HAN een stand, waar ook deze Subaru, het paradepaardje van de HAN Automotive, stond.

Vermoedelijk mocht 1 van de standhouders de auto mee naar huis nemen, en kon vanmorgen het natte wegdek niet aan?

meneersander mei 16, 2012 om 15:25 # | Report | Reply

Blijkt dus dat je beter op benzine kan rijden 😛

masterstig mei 16, 2012 om 15:36 # | Report | Reply

@citrovts: Ik zou toch even het HAN inlichten, waarschijnlijk weten ze het al, maar omdat deze auto daar zo ”raar” staat… Vooral dat niet afgesloten vind ik vreemd…

ricardo mei 16, 2012 om 16:04 # | Report | Reply

@masterstig: We hebben even met de HAN gebeld, de auto staat inmiddels weer in Arnhem.

masterstig mei 16, 2012 om 16:28 # | Report | Reply

@ricardo: Ohh, mooi zo, thanx!

rotarypowah mei 16, 2012 om 17:33 # | Report | Reply

Wereldprimeur, eerste gecrashte impreza op waterstof.

KD-Producties mei 21, 2012 om 17:52 # | Report | Reply

@rotarypowah: daar dacht ik ook al aan ;P

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.