FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Zes nieuwe S-Klasse prototypes! - Deel 3


kd-producties Gepost op 21-05-2012 om 17:21 1.354 views | 2 reacties

Ik zat rustig te eten in een prachtig berggebied in een klein dorpje toen tot mijn verbazing dit gezelschap ook bij het restaurant ging eten! De testmannen dekten de auto's al snel heel boos af. Ik vermoed mischien een AMG, zie het uitlaatdeel wat ik in een van de delen online heb gezet. Het is sowieso wel duidelijk dat Mercedes bezig is met een vernieuwde reeks S klasses. Een van de mannen in het rood vond het zelfs nodig om zijn middelvinger op te steken naar mij (heb ik toevallig ook op video dus mischien snel tezien).

Locatie: zu
Land: Italië


2 Reacties:

bassie99 mei 21, 2012 om 18:13 # | Report | Reply

Miss nieuwe sl??

reventon mei 21, 2012 om 20:40 # | Report | Reply

Als ze weg waren moest je gewoon al de bescherming eraf halen en dan foto’s maken 😛

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app