FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Opel Astra OPC review

autoblogger Gepost op 25-06-2012 om 15:55 22.952 views | 3 reacties

De power die de aangepaste bumpers, skirts, spoiler en wielen uitstralen worden meer dan waargemaakt. Maar liefst 280 pk en 400 Nm huizen onder de kap van deze Opel, die alle power loslaat op de voorwielen. Mede dankzij een slim, volledig mechanisch sperdifferentieel is dat echter prima op de weg te krijgen. Er is soms wel wat torquesteer merkbaar maar ook dat blijft binnen de perken dankzij de HiPerStrut voorwiel ophanging en dat is een compliment waard, zeker gezien de vochtige omstandigheden waar we in mochten testrijden. Ook de achteras werd wat steviger uitgevoerd. Al deze aandacht voor het onderstel zorgen ervoor dat de Astra OPC echt héél prettig stuurt. Het onderstel heeft overigens elektronisch verstelbare dempers: Standaard, Sport en OPC zijn de settings waaruit te kiezen valt. Het laat zich raden waar die settings zich voor lenen: gewoon sportief, lekker sportief, circuitsportief, zo simpel is het.

Land: Duitsland


3 Reacties:

Alfarobert juni 25, 2012 om 17:04 # | Report | Reply

Veel geld 43000 voor een Astra.

16v juni 25, 2012 om 19:25 # | Report | Reply

Inderdaad Alfarobert, voor dat geld koop je toch serieus leuk ander spul.

16v juni 25, 2012 om 19:26 # | Report | Reply

De wielen lijken trouwens wel ontzettend veel op DS3 wielen of ligt dat aan mij?

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app