FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Lekker spelen met de 2.8V6 30v B5 quattro in de sneeuw


tf_bundy Gepost op 21-01-2013 om 0:15 5.179 views | 19 reacties

Tijdens de Audiforum Nieuwjaarsmeeting 2013 is deze fotoserie gemaakt tijdens mijn 'fun in the snow'! Paar donuts verder kwamen deze foto's eruit.

Locatie: Nieuwegein
Land: Nederland19 Reacties:

bmwe46csl januari 21, 2013 om 08:54 # | Report | Reply

Jij had deze auto toch in een totaal nieuw leven gestopt?

TF_Bundy januari 21, 2013 om 09:15 # | Report | Reply

@bmwe46csl: Dit is idd een behoorlijk project geweest. Nu sinds een jaar helemaal fris en fruitig.

Jochempie januari 21, 2013 om 09:20 # | Report | Reply

Heel mooie wagen, zeker ook met die S4 voorbumper. Alleen de achterlichten zijn mij nog niet subtiel genoeg, maar da’s persoonlijke smaak. Was leuk spelen, zeker? ๐Ÿ˜€

bob555 januari 21, 2013 om 10:02 # | Report | Reply

hou m wel heel dan

TF_Bundy januari 21, 2013 om 17:00 # | Report | Reply

@Jochempie: Thnx. Hij is compleet van de originele S4 bodykit voorzien. Alleen een Amerikaanse stijl S4 achterbumper. Kon geen goede PFL S4 achterbumper vinden. De achterlichten zijn erg OEM-achtig. Dat vind ik zelf ook erg belangrijk. Vind ze bij benadering erg dicht bij het origineel FL ’99 liggen en zelfs iets frisser en moderner. Maar inderdaad. Smaak.. ๐Ÿ˜‰

@Bob: Hou hem zeker heel. Zit goed geld in. Hij wordt ook vertroeteld en strak onderhouden. Maar dan moet er ook wel even gespeeld worden af en toe! ๐Ÿ˜‰

BartvL januari 21, 2013 om 19:06 # | Report | Reply

Oftewel gewoon een Audi A4. Wel mooi ding.

TF_Bundy januari 21, 2013 om 19:54 # | Report | Reply

@jochempie: Thnx. Ik heb overigens hem overigens compleet S4 exterieur gemaakt. Met originele S4 zijskirts, dorpels, voorbumper, grill, koplampen. Alleen de achterbumper heb ik US style S4 gemaakt. De originele PFL S4 achterbumper kon ik niet snel genoeg voor een mooie prijs vinden. Geen zin meer om te wachten. De originele B5 PDC lip is ook goed. De achterlichten vind ik bij benadering genoeg OEM. Ben daar namelijk ook van. Ze zijn in mijn ogen zelfs iets meer fris en moderner dan origineel FL ’99. Maar inderdaad smaak..! ๐Ÿ™‚

@Bob: Dat doe ik zeker. Zit genoeg geld in. Maar af en toe spelen moet kunnen. Eerst goed warm gereden. ๐Ÿ˜‰

@Bart: Snap je eerste opmerking niet echt. Thnx for stating the very obvious, LOL. Zie jij ergens ook maar 1 S4 embleem dan? Heb ik ergens ook maar 1 X iets doen voorkomen, dat het een S4 is? Anyway… Succes verder, Bart. ๐Ÿ˜‰

BartvL januari 21, 2013 om 22:10 # | Report | Reply

@TF_Bundy: Doe maar rustig meneer -ik ben op mijn pikkie getrapt-. Ik vind die hele titel niet nodig. Ik kan toch ook zeggen, ”Mijn Golf MKIII 1600CC 16V Atmosferisch voorwielaandrijving”. Dat is mijn hele punt. Maar doe vooral je eigen ding man.

TF_Bundy januari 22, 2013 om 11:01 # | Report | Reply

@BartvL: Ben niet op ‘mijn pikkie getrapt’ hoor. Verre van. ๐Ÿ™‚ Alleen zo jammer, dat er bij bijna elke goed bedoelde (positieve/in mijn ogen leuke) post of AB editorial binnen 10 reacties een azijnpisser moet zijn, die weer ergens over valt. Nergens voor nodig. Wel de reden, dat ik lees en niet meer reageer op het Autoblog. Echt een leuke site. Maar dat ‘off topic op de man spelen’ door bloggers onderling is echt zo zonde. Toch?

BartvL januari 22, 2013 om 14:49 # | Report | Reply

@TF_Bundy: Je leest, maar reageert niet meer? Maar je kan wel reageren op in jou ogen negatieve kritiek terwijl het gewoon opbouwend bedoelt was? En ik geef je toch ook een compliment over je wagen? Het is een mooie wagen hoor, echt zo mooi dat ik er bijna van moet kotsen. Past dat meer in je straatje? Je moet wel tegen een beetje kritiek kunnen, anders kom je nergens in de wereld.

TF_Bundy januari 22, 2013 om 16:51 # | Report | Reply

@BartvL: Kant nog wal… Raak je. Wat een paniek… ๐Ÿ˜€ Maar je bent weer even wat azijn kwijt. Good for you. En bedankt voor je input in deze. We waarderen het allemaal erg.

alistair januari 21, 2013 om 20:08 # | Report | Reply

Nog steeds een knappe auto, jammer van die achterlichten…

TF_Bundy januari 22, 2013 om 11:07 # | Report | Reply

@alistair: Thnx. En de achterlichten zijn idd aan smaak onderhevig. ๐Ÿ˜‰

MAB januari 21, 2013 om 21:44 # | Report | Reply

Mooie auto hoor! wij hebben ook een 2.8 gehad alleen was dat dan geen quattro. vanaf volgende week krijgen we een s4 dus dat zal idd ook wel leuk zijn. veel plezier der mee

TF_Bundy januari 22, 2013 om 10:39 # | Report | Reply

@MAB: het is idd een top motor. Heeft ons zonder afkloppen (onderhoud is alles) nog geen dag in de steek gelaten. Een S4? Te gek. Gefeliciteerd! 1998-2013. Ongeacht hoe oud of jong die is, stuk voor stuk heerlijke auto’s.

MAB januari 22, 2013 om 11:52 # | Report | Reply

@TF_Bundy: Ja ik vind het ook een geweldige motor, het is een 1999 (als ik me niet vergis) het is wel een station, die vind ik net wat mooier. Ik zal de foto’s wel op autojunk zette als die er is!

TF_Bundy januari 22, 2013 om 12:29 # | Report | Reply

@MAB: Gaaf, man. Fijne auto’s. Tegen sommige geruchten in een oersterke motor. Turbo’s eenmalig vervangen en goed onderhoud. Verder rijden er bij ons op het forum nog een goed aantal rond. Wil hier niet ongeneerd gaan zitten ‘pluggen’. Maar het is maar een eigen upload..: Mocht je dat interessant vinden en je bent het nog niet: Naar het Audiforum en lid worden! Dan zien we elkaar misschien op de S/RS meeting 2013. Die wordt weer goed. Afgelopen jaar geonrganiseerd op vliegveld Valkenburg. Met rijden op de baan. Kan je hem echt de sporen geven in een controlled inviroment. Look me up, als je dat doet. Ik heet hetzelfde daar, als hier op AB. ๐Ÿ˜‰

MAB januari 22, 2013 om 22:57 # | Report | Reply

@TF_Bundy: ja dankjewel, turbo’s zijn pas vervangen dus dat zit wel goed! ja ik zit veel op autoblog en nog andere 1000 blogs, maar vind zo een forum eigenlijk niks, en meetings zou ik wel willen maar heb nog geen rijbewijs. aanstaande zomer hopenlijk heb ik er een!

speedzz januari 22, 2013 om 18:50 # | Report | Reply

Vind die achterlichten wel mooi hoor ๐Ÿ™‚ mooie auto succes.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.