FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Gespot: Rondje Hilversum, Land Rover 2 series


spotter-4 Gepost op 19-05-2013 om 22:53 485 views | Geen reacties

Een rondje Hilversum. Geïnspireerd op het rondje Dordrecht.Hilversum heeft ruim 86.030 inwoners en 41.022 registreerde motorvoertuigen en met die getallen ben ik door het Gooische Dorp gaan fietsen en kwam al gauw interessante en zeldzame voertuigen tegen. Een Bmw 1M, een Ferrari F12 en een Bentley Flying Spur. En dit in een tijdsbestek van nog geen 5 minuten. Ik wilde een challenge en besloot daarom een paar eisen te stellen waar de auto’s voor dit artikel zich aan moeten voldoen; 1. De auto’s moeten geproduceerd zijn voor 1990; 2. Er moet minimaal een paar keer per week mee gereden worden, zo niet elke dag. Met deze eisen ben ik weer op de fiets gesprongen.En dat maakte het zoeken al iets spannender. En in een week kwam ik de volgende merkwaardige voertuigen tegen.Een landrover series 2 uit 1977 Een origineel defensie voertuig. En geheel opnieuw gerestaureerd incl. Uzi houder voor de bestuurder of bijrijder. Het was vermoedelijk een leswagen van defensie en net alle andere defensievoertuigen was dit ook een 24 volt voertuigen. Handig als er een korporaal de lichten aan liet staan, dan kon een leopard tank de landrover met een speciale startkabel weer leven inblazen in de leswagen. Wat ook leuk is. Wanneer er getankt moet worden moeten de zittingen aan de voorzijde gedemonteerd worden zodat er toegang is tot de 2x 45 liter dieseltanks.

Locatie: Hilversum
Land: NederlandReageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.