FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Gespot: Rondje Hilversum, Trabant 601 Universal


spotter-4 Gepost op 19-05-2013 om 23:17 253 views | 1 reactie

Trabant 601 universal (1960 – 1990)Handige wagen, kun je een groter kistje met bobines meenemen. Zo kun je nog eens een rondreis maken door europa. Deze Bobines vliegen er namelijk om de haverklap uit. Daarnaast is het ook wel handig om thuis plastic en een strijkijzer te hebben wanneer er een barst in een portier ontstaat dan kun je dat thuis makkelijk repareren met een vel plastic. Dit grappige wagentje kwam ik per toeval tegen in een zijstraatje van Hilversum. En volgens mij is Trabant de enige met 3 deurs station die ooit gebouwd.

Locatie: Hilversum
Land: Nederland1 Reactie :

erik_vangerven juni 6, 2013 om 22:04 # | Report | Reply

Leuke foto. Is bij mij in de straat net op die dag dat ik met mijn groene trabantje weg was.. Pech voor jou want anders had je 2 trabanten op 1 foto gehad 🙂

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.