FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: BMW 4-serie in volle glorie


maarten1972 Gepost op 12-08-2013 om 14:04 694 views | 1 reactie

BMW verraste autoliefhebbers dit weekend op de Oldtimer Grand Prix op de Nürburgring met een exemplaar van de nieuwe 4-Serie. Deze witte 'werkstestwagen’ mocht zich verheugen op grote belangstelling, want de 4-serie was tot nu toe nog nauwelijks ongecamoufleerd te zien. Wie weet rijdt deze auto nu weer zijn testrondjes op de Nordschleife. De getoonde BMW 435xi met geblazen 3 liter zescilinder en X-drive vierwielaandrijving was voorzien van een fraai M-pakketje. BMW had er een mooie übercombo van gemaakt door hem gebroederlijk naast een inmiddels al legendarische knaloranje BMW M3 GTS te zetten.

Locatie: Nürburgring
Land: Duitsland1 Reactie :

mbfanatic augustus 12, 2013 om 18:23 # | Report | Reply

Jammer, de concept was zo veel mooier…

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.