FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Ruzie tussen motorrijders en Range Rover Sport

robbie Gepost op 30-09-2013 om 12:52 49.154 views | 21 reacties

De gemoederen raken aardig verhit.

Locatie: New-York
Land: Verenigde Staten


21 Reacties:

Alfarobert september 30, 2013 om 17:11 # | Report | Reply

Hij wordt gewoon bedreigd door die hele club.Ik geef hem groot gelijk dat hij over motorfietsen rijdt.Hoe is het afgelopen?

donald september 30, 2013 om 18:24 # | Report | Reply

gelijk had hij ja. Maar voorlopig alleen even vloeibaar voeding

sjoerdjeauto september 30, 2013 om 20:11 # | Report | Reply

Ik had het wel geweten als ze mijn ruit hadden ingeslagen. Was gewoon achteruit gereden net zo lang totdat het stoplicht op rood en stond en vervolgens vol gas naar voren

ccvw september 30, 2013 om 21:03 # | Report | Reply

Ik geef de motorrijders gelijk. Je rijdt niet zomaar over iemands motor heen. In het begin willen ze de man in de RRS waarschijnlijk alleen wat duidelijk maken. Laatst in Rotterdam wilde ik voor het stoplicht de man achter me duidelijk maken dat hij wat naar voren moest komen om de sensors in het wegdek te activeren, zodat het groen zou worden. Hij kwam meteen uit zijn auto om verhaal te halen. Mensen denken altijd dat we agressief zijn maar dat is helemaal niet zo.

Specht september 30, 2013 om 21:14 # | Report | Reply

Motorrijders zijn per definitie tuig. Dus ik geef de Range Rover rijder groot gelijk. Alles is geoorloofd om jezelf te beschermen tegen 100 van die gevaarlijke gekken.

jonathankooy september 30, 2013 om 21:55 # | Report | Reply

@Specht: dat is egt belachelijk wat je nou zegt!

ccvw september 30, 2013 om 21:20 # | Report | Reply

Belachelijk, ik ben een zeer nette jongen. Ik doe een fatsoenlijke HBO opleiding, ik ga naar de kerk, en mijn vader is zelfs dominee. Ik lieg niet, en toch rij ik graag op mijn motor. Rara hoe kan dat.

jonathankooy september 30, 2013 om 21:54 # | Report | Reply

@ccvw:+1

defl8 oktober 1, 2013 om 11:19 # | Report | Reply

Typisch groepsgedrag. Ik ga er even vanuit dat de RangeR niet doelbewust iemand begon te rammen/snijden voor het filmpje begon, hij maakte misschien een fout en kreeg vervolgens een remproef voor z’n kiezen (0:28) en een hoop getreiter en geouwehoer van de motorrijder(s). Ik had hetzelfde gedaan, misschien iets rustiger/voorzichtiger wegrijden of achteruit rijden, je walst die motoren toch wel plat.

g1984 oktober 1, 2013 om 13:40 # | Report | Reply

Gelukkig zie je dit soort motorbendes niet veel in NL

TimD oktober 1, 2013 om 14:10 # | Report | Reply

wat word ik toch kwaad van die motorrijders, ik begin ze gewoon te haten bah wat een volk…. ze denken dat de HELE weg van hun is?! wanneer de zomer begint komen er berichten : De zomer begint geef motor rijders de ruimte! allemaal omver rijden !

nikoss oktober 1, 2013 om 21:20 # | Report | Reply

@TimD: hahaha! Wat een trieste gozer ben jij zeg. Hele stoere praat doen maar als er iemand voor je staat poep je peentjes.

kevin_verleyen oktober 1, 2013 om 19:13 # | Report | Reply

de ruzie is ontstaan doordat de Range Rover een motorrijder overrijdt op 0:27. Dat denk ik toch te zien

thomcarspotter oktober 1, 2013 om 21:39 # | Report | Reply

@kevin_verleyen: maar waarom wordt de motorrijder overreden? omdat hij ging remmen!

porsche996fan oktober 4, 2013 om 21:17 # | Report | Reply

De motor ging remmen … eigen schuld dus. Dan komen die mongolen nog achter je aan en vermollen je bijna 100 duizend euro auto.

scuzi oktober 5, 2013 om 23:01 # | Report | Reply

Het lijkt me dat als jij te laat bent met remmen, omdat je voorganger remt, het een ongelukje is. Maar niet als men STIL staat voor je neus en jij vervolgens plankgas gaat. lekker makkelijk oordelen vanuit beide partijen overigens….

Johnnnyboy15nl december 25, 2013 om 10:50 # | Report | Reply

Ik zou het zelfde hebben gedaan als die man in die Range Rover. Ik laat mij niet intimideren door een motor bende / club. Ik zou vervolgens rijden naar het dichtstbijzijnde Politiebureau,. Die Amerikaanse cops pakken dan waarschijnlijk direct hun wapens als de menigte naar binnen komt.

remco_emily juni 7, 2015 om 23:17 # | Report | Reply

leuk als je door gigantische meute of zwerm motoren omsloten wordt. Ik zou me met mijn gezin ook bedreigd voelen. Hoe haal je het in je hoofd om zo f***ing actie uit te halen op de openbare weg. Dan ben je niet bij je hoofd als motorrijder. Ik ken vele motorrijders die dit afkeuren en wat de RRR doet verdiend is niet normaal. Maar kan de actie wel begrijpen. Ik keur het niet goed.

marc94 juni 8, 2015 om 01:27 # | Report | Reply

@beagletje.remco: als je met je gezin in die auto zit met zo’n groep om je heen heb je ook niet veelbkeus behalve ze plat rijden. Jij of zij situatie.

gezondverstand juni 9, 2015 om 17:41 # | Report | Reply

Zou met niet verbazen als je er in zo’n situatie straffeloos overheen mag rijden. Het is imo zelfverdediging om te ontsnappen aan een lynchpartij.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app