FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Volvo introduceert Inscription-lijn


sir_smokalot Gepost op 27-03-2014 om 10:59 343 views | Geen reacties

Kopers van de Volvo XC60, V70, XC70 en S80 hebben nu de keuze uit een Inscription-pakket.

Het Inscription-pakket bestaat uit Soft Leder bekleding in diverse unieke kleuren. Het leder wordt verkregen van het gerenommeerde schotse lederhuis Bridge of Weir. Het leder van Bridge of Weir is een unieke combinatie van traditioneel vakmanschap en geavanceerde productieprocessen, welke samenkomen in de hoogste kwaliteit lederen bekleding. Dit type leder blijft zacht en soepel door de jaren heen. Oppervlakken als de achterkant van de stoelen, de armleuning en hoofdsteun zijn ook bedekt met het zachte leer.

De bovenzijde van het dashboard is eveneens voorzien van lederen afwerking. Volvo borduurde bovendien het Inscription-logo op de hoofdsteunen. Daarnaast is er een speciale inleg in de middenconsole en deurpanelen. Voor de V70, XC70 en S80 bestaat het pakket ook nog uit speciale getufte vloermatten. De XC60 is voorzien van donkere hemelbekleding.

Bovenop het Inscription-pakket, kan men ook kiezen uit drie bijzondere Inscription exterieurkleuren: Crystal White Pearl, Electric Silver en Ember Black. Om de look af te maken biedt Volvo keuze uit Inscription 19-inch (V70 en S80) of 20-inch (XC60) tienspaakwielen. Tenslotte is ook het stuurwiel te voorzien van moderne Walnut Wood afwerking.

Het Inscription pakket is verkrijgbaar voor €2.950 voor de V70, XC70 en S80. Voor de XC60 kost het pakket €2.595.


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app