FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Schilderij Senna in Brazilie


jamesbond007 Gepost op 01-05-2014 om 18:33 805 views | 3 reacties

Vorig jaar vroeg ik Thijs Segers op het leukste teken/ontwerp/auto forum van Nederland, www.vanquishcreate.nl/forum of hij voor mij een schilderij kon maken over Ayrton Senna in Brazilie. Ik had al eerder wat schilderijen van hem gezien over auto's, en zag dat hij enorm veel potentie had om een kunstenaar te worden door te schilderen. Senna is mijn idool, en ik zag de kans om hem elke dag in actie te kunnen zien door naar een schilderij te kijken.
Dus vandaar dat ik deze graag met jullie wil delen :)

Locatie: Sao Paulo
Land: Brazilië3 Reacties:

nickgozert mei 1, 2014 om 19:10 # | Report | Reply

Wouw, mooi! Mooi dat je hem vandaag plaatst….20 jaar later

Alfarobert mei 2, 2014 om 07:58 # | Report | Reply

Heeft hij knap gedaan.Als het formaat goed is kan dit nog wel eens aardig wat eurootjes gaan opleveren.Misschien hanht het dan wel bij een verzamelaar in Amerika of China aan de muur.Succes!

JamesBond007 mei 2, 2014 om 09:29 # | Report | Reply

@Alfarobert:
Hij is ongeveer een meter hoog! En hij gaat mooi voor geen goud weg. Deze is persoonlijk voor mij gemaakt, en haal er mijn inspiratie uit! haha!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.624 spotters

Installeer app