FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: BMW X5M


sjoerd77 Gepost op 21-07-2014 om 16:16 1.247 views | Geen reacties

Ik reed met 2 vrienden gisteren over de A5 in Duitsland vanuit Zwitserland richting Nederland en zag een deels bestickerde BMW X5M. Dit maakte ik eigenlijk alleen maar op aan de hand van de 4 uitlaatpijpjes. Een foto maken was redelijk lastig want de snelheden lagen hoog. Continue tussen de 170 en 200 voor ons. Wij reden in een Audi A3 gtron. Als de baan vrij was, ging het gas er bij de BMW gelijk op en verdween hij richting horizon. Regelmatig kwamen we weer bij. Vanwege ander verkeer kwamen we er 40 km later toch een keer voor zodat we een foto schuin van voren konden maken. De volgende afrit ging hij er af, dus er was geen herkansing mogelijk.Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.