FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Jules Bianchi crasht op Suzuka

ricardo Gepost op 06-10-2014 om 17:14 59.363 views | 5 reacties

Beelden van Bianchi's crash. Hij vloog zondag met zijn F1-bolide uit de bocht op dezelfde plek waar kort daarvoor de Duitser Adrian Sutil in zijn Sauber was gecrasht. Hij botste op een takelwagen, die net bezig was om de beschadigde auto van Sutil weg te halen. Klapper op 1:10.

Locatie: Suzuka
Land: Japan5 Reacties:

Alfarobert oktober 6, 2014 om 17:28 # | Report | Reply

Betere beelden op nu.nl.Hij raakt de achterkant van de machine vol met z’n hoofd.Eigenlijk nog vreemd dat hij nog leeft.Laten we het best maar hopen.

tupperware oktober 6, 2014 om 17:58 # | Report | Reply

Ik heb serieuze klappers gezien in mijn leven, maar zelden kreeg ik het er zo koud van..
Ik kan louter voor hem duimen en hopen dat hij het red.

exclusieviteitsfreak oktober 6, 2014 om 23:53 # | Report | Reply

Dat je als F1 piloot speeld met je leven, is hier wel overduidelijk, en doed mij direct terugdenken aan Nikki Lauda en Ayrton Senna, ook al zijn het de meest bekwame piloten van’t vak. Het is en blijft de meest risicovolle sport ter wereld.

stephano oktober 8, 2014 om 09:20 # | Report | Reply

@exclusieviteitsfreak: Met de juiste coureur en met de juiste auto, zou “spelen met je leven” een overdreven statement moeten zijn. Maar de discussie die hier speelt is ook hoofdzakelijk of het circuit niet te nat was.

wesley1997 juni 2, 2015 om 12:58 # | Report | Reply

@stephano: het is niet overdreven als je zegt dat als je in de F1 rijd spelen met je leven is het is gewoon een van de gevaarlijkste sporten die er is de coureur hoef geen fout te maken maar het kan ook aan de auto liggen dus je bent ook nog afhankelijk van anderen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.