FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Prachtige gebulder van een Porsche 911 SC

jovdv Gepost op 12-01-2015 om 16:10 992 views | 1 reactie

de porsche 911SC ook gekend als de "super carrera" met zijn 3 liter flat-six luchtgoekoelde motor en aangepaste uitlaat altijd prachtig om te horen! hier zien we dan ook de gekende classic porsche rijder met lederen "driving gloves" en redelijk zware voet.

Locatie: onbekend1 Reactie :

jovdv januari 12, 2015 om 17:00 # | Report | Reply

dankzij de luchtgekoelde motor zit er een minder dikke mantel ronde de cylinders waar normaal gezien het water zou door lopen dit geeft als effect dat je de motor beter hoort en een meer mechanisch geluid krijgt. De sc heeft nog steeds dezelfde motor als de 911 carrera maar inplaats van een magnesium krukas is er een aluminium krukas geplaatst dit heeft als gevolg dat de het vermogen beter verdeeldt word en een vermogen van 180bhp word behaalt. info komt van porschearchive.com

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.