FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Project MINI Update


noah_deheer Gepost op 20-07-2015 om 22:44 1.543 views | 4 reacties

Hoi allemaal. Ik heb vorige week het voorste subframe van de MINI eruit laten zakken. Ook heb ik al een hele hoop onderdelen besteld. Ga nu het subframe en de motor van elkaar loshalen en alles netjes schoonmaken. Ook ga ik kijken welke onderdelen ik allemaal moet bestellen en die dan bestellen. Het liefst wil ik heb subframe laten stralen en poedercoaten maar dat is (voor mij) redelijk duur dus ik denk dat ik het netjes schoon ga maken het schuur en dan met een kwast en chassisverf verf. Ik houd jullie op de hoogte:)4 Reacties:

kolonelrangpang82 juli 20, 2015 om 23:21 # | Report | Reply

Leuk! Top dat je je project aan ons laat zien! Viel het je mee om het hele spul los te halen? Dank voor je update en succes met de volgende stappen!

noah_deheer juli 21, 2015 om 08:44 # | Report | Reply

@kolonelrangpang82: Er is altijd weer één bout of moer die je wat langer bezig houd maar doordat we een brug bij onze goede vrienden van garage schimmel in klarenbeek mochten gebruiken werd het al een heel stuk simpeler

jeffreyderuiter juli 20, 2015 om 23:35 # | Report | Reply

Nog steeds een droom om zo’n icoon te restaureren met opa. Had altijd een dealer/garage in Britse auto’s. De hele familie reed in opgefokte Mini’s. Wat moet dat een fantastische tijd zijn geweest.

snarfvz juni 18, 2016 om 02:04 # | Report | Reply

Leuk project, ben er zelf ook mee bezig (ligt helaas alleen al 9 jaar stil) (van een Austin Mini 1000HLE Minimatic – 1300 automaat (Ex Austin Metro)

Tip: vervang de rubbers (motorrubbers, subframerubbers, trekstangrubbers door Polyflex, heeft een betere kwaliteit en langere levenduur dan gewone rubbers. Blijft deze motor er wel in (groen blok is toch 850cc) of komt er een zwaardere motor in

Succes met het project, ben benieuwd naar de updates!!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.