LARSYBOY1997 Foto van de maand : Ford GT

Foto's: 2x 918 spyder


djuized Gepost op 10-01-2016 om 14:53 2.012 views | 18 reacties

918 spyders gespot bij Porsche centrum Gelderland

Kenteken: HK-331-D
Merk/model: PORSCHE 918 SPYDER
Datum toelating: 15-08-2014
Originele kleur: GRIJS
Carrosserie: cabriolet
Brandstof: Benzine
Vermogen: 608 pk
Nieuwprijs: 780.450 Eur.18 Reacties:

mynameisjeroen januari 10, 2016 om 17:47 # | Report | Reply

‘Gespot’…. bij een dealer.

realracing3 januari 10, 2016 om 18:17 # | Report | Reply

@mynameisjeroen: hij heeft ze gezien en gefotografeerd, daar gaat het toch om?? Of moet het per sé op straat tegengekomen zij

dubcars januari 10, 2016 om 18:38 # | Report | Reply

@realracing3: ik snap ook al die ophef over dealerspots nooit.

Donstil januari 10, 2016 om 19:37 # | Report | Reply

@realracing3: Ja dat moet idd.

autoblogger januari 10, 2016 om 22:16 # | Report | Reply

@Donstil & @realracing3: nee, dat moet niet. ‘spots’ mogen gewoon bij een dealer, dat is al jaren het geval bij Autojunk. Tevens is het geen probleem om een bepaalde auto vaker te fotograferen, en tevens ben je niet verplicht om supercars te uploaden. Het mag bv ook een Alto zijn, wat jij wil!

realracing3 januari 10, 2016 om 22:44 # | Report | Reply

@autoblogger: ok bedankt voor de info

brianvdkerk januari 10, 2016 om 19:49 # | Report | Reply

@mynameisjeroen: niet zo moeilijk doen

sirpowersedan januari 10, 2016 om 19:52 # | Report | Reply

@mynameisjeroen: lekker janken

djuized januari 10, 2016 om 20:19 # | Report | Reply

@mynameisjeroen: Tja, als je dan toch bij de dealer bent voor onderhoud kun je maar beter wat moois op de foto zetten dan een kopje koffie drinken, nietwaar?

timthuijs januari 10, 2016 om 20:22 # | Report | Reply

@djuized: helemaal mee eens

hight96 januari 10, 2016 om 21:19 # | Report | Reply

@djuized: Echt zo. Wat een gezeur weer

realracing3 januari 10, 2016 om 22:06 # | Report | Reply

Ik snap er nu echt helemaal niks meer van, je mag wel een dikke BMW of een dikke Mercedes-Benz bij een dealer ‘spotten’ en dan wordt er binnen een minuut wel 10 keer gezegd van: “wow, wat een dikke bak”. maar als er 2 Porsche’s 918 Spyder worden ‘gespot’ is het meteen dat dealerspots niet meetellen. Delogica ontbreekt er een beetje aan in mijn inzicht. Wat een bullshit. Voor het zelfde geld reed @djuizes net achter de ene Porsche 918 Spyder aan en hield hij zich WEL aan de regels. In plaat van dat hij een boete van 239 euro riskeerde en een verkeersregel overtreed omdat hij per sé een foto van een Porsche 918 Spyder moet hebben voor autojunk. @djuizes is op dat moment bij een Porsche-dealer in de buurt dus denkt dat die Porsche 918 Spyder daar ook naartoe gaat. Toevallig als hij op zijn dooie gemakje wat foto’s aan het schieten is ziet hij dat er binnen ook nog een 918 Spyder staat dus fotograveerd hij die ook meteen even. Zo slaat @djuizes volgens mij juist twee vliegen in een klap, en kan foto’s maken van wel 2 Porsche’s 918 Spyders, èn hij kan meerdere mooie foto’s maken in plaats van dat hij een van zo’n 13 in een dozijn foto’s maakt die onscherp, bewogen, en van de halve achterkant van de auto is gemaakt. Ik vind het gewoon de beste spot sinds ik op autojunk zit.

Van de rest:
@djuizes: prachtige spot!! Ik heb zelf nog geen enkele echte iconische supercar gespot en jij 2 tegelijk. Het beste wat ik heb gespot was een Bugatti Veyron in een museum. Gewoon niks aantrekken van die grappenmakers. Maar misschien handig om de tip van @lexusfan op te volgen.
@mynameisjeroen: als je de Porsche 918 Spyder lelijk vind kan je dat ook gewoon zeggen. In plaats van meteen over de locatie te gaan zeiken. Want zeiken doe je op het toilet en niet over je elektronica.
@dubcars:, @brianvdkerk:, @sirpowersedan:, @timthuijs:, @hight96 & @lexusfan0: een woord, TOP👍
@lexusfan: gelijk heb je.
@hight96: het zijn er twee maar maakt niet uit, vind ik ook.

Mijn moraal: ga maar op het toilet zeiken, en wees gewoon blij met hoe sommige mensen zich uitsloven om een paar mensen op een site blij te maken, ga ze dan niet helemaal zitten uitschelden, door een foutje in de naam van een spot van mij (http://www.autojunk.nl/2015/10/bmw-m5-62) had M3 moeten zijn, werd ik ook uitgemaakt voor Piet Snot, jullie vreten mensen vanbinnen helemaal op.

P.S. Dank aan alle mensen die @djuizes gesteund hebben met een goede reactie
P.S. Het boetebedrag is gecheckt bij de site van de politie.

@mynameisjeroen & @lexusfan1: ik probeer jullie niet voor gek te zetten maar ik wil jullie alleen maar bewust maken van jullie daden. Ga niet zitten mokken in een hoekje maar blijf gewoon jezelf.

vandijkbv januari 11, 2016 om 00:24 # | Report | Reply

@realracing3: goed verhaal man, lekker kort

lexusfan januari 11, 2016 om 11:08 # | Report | Reply

@realracing3: hahaha lekker gezegd: )

elias januari 12, 2016 om 22:22 # | Report | Reply

@realracing3: geef je he-le-maal gelijk! Ik mag ook al geen bmw-oldtimer meer posten in een showroom of het is ook een dealerspot en dus niks waard… sommige mensen zeiken echt iedereen af op de kleinste details….. ik ben het helemaal eens met wat jij denkt. Ik stuur een e-mail naar de showroom, word uitgenodigd, maak massa’s foto’s, filter en bewerk de beste en om dan van die god******** stomme reacties te krijgen als ” dit is geen spot” enz. Daar krijg ik echt iets van. Die mensen die zo reageren zouden ze in een vat kokende olie moeten gooien. Ja dit klinkt zo overdreven maar om na zo veel moeite alleen maar geneut terug te krijgen. Sorry hoor, zoek een leven mensen!!

lexusfan januari 10, 2016 om 20:55 # | Report | Reply

Misschien kun je dan gewoon zeggen. Gezien bij de dealer. Kunnen we daar ook niet meer over zeuren

hight96 januari 10, 2016 om 21:19 # | Report | Reply

Prachtige wagen vind ik het <3

amazingwheelsniels juli 3, 2016 om 13:19 # | Report | Reply

gaaf ik heb hem gister gezien maar dan binnen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.