FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Taku torpedeert Heidfeld

jaapiyo Gepost op 03-07-2016 om 12:55 503 views | 1 reactie

Kablam!

Land: Oostenrijk1 Reactie :

Darahan april 8, 2017 om 12:57 # | Report | Reply

Heidfeld torperdeert Taku lijkt me eerder de juiste volgorde. Heidfeld schrok, blokkeerde zn remmen en spinde zo van de baan af en nam Taku mee. Taku had een gat in zn monocoque en kon toen niet meer zelf uit de auto komen.

Heidfeld is een verloren talent geweest, hij was de man die Hakkinen moest opvolgen. Destijds is er zelfs een apart F3000 (voorloper van GP2) team rondom hem opgetuigd. In de F1 heeft hij echter nooit kunnen overtuigen, zeker nadat zn teamgenoot Raikonen als opvolger van Hakkinen bij McLaren werd gekozen en is zn carriere bij Lotus geeindigd. Deze crash is het toppunt van onkunde,

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.