FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Lamborghini en Mazda MX-5 turbo

vincentmiata Gepost op 20-08-2016 om 19:29 437 views | 1 reactie

Samen met een lamborghini een leuk stukje acceleren, de lambo rijdt volgens mij niet op vol vermogen omdat deze is bedoeld om rond ritje mee te rijden. Paar rotonde verder ook nog eens, maar dit was de leukste

Mijn MX-5 turbo rijd nu op 270-300pk en 380-420nm ergens. Is nog niet op de rollerbank geweest. Ik rijd hier op 1 bar turbodruk. Voorheen reed ik op 1.5 bar, maar daarmee heb ik al een versnellingsbak gesloopt dus de druk maar iets lager gezet

Scooter op het filmpje wilde niet aan de kant gaan, vermoedelijk omdat ie dacht sneller te zijn omdat de MX-5 er vanbuiten compleet standaard uit ziet incl een bagagerekje

Locatie: Eindhoven
Land: Nederland1 Reactie :

quadturbocuore augustus 21, 2016 om 22:15 # | Report | Reply

Die lambo is denk ik niet geknepen hij weegt het dubbele van een mx5 en heeft niet het aan vermogen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.