FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Een nieuw circuit in Almere

autoblogger Gepost op 30-11-2016 om 13:03 504 views | Geen reacties

Het asfaltlint in ALmere zou niet onder moeten doen voor banen als Silverstone, Suzuka en Spa. Om dat te bereiken zou het circuit een kleine zes kilometer lang moeten worden. Tevens krijgen de voorgestelde bochten een positieve verkanting van enkele graden. Twee bochten zouden zelfs een verkanting van 15 graden krijgen voor het betere NASCAR-gevoel. Als klap op de vuurpijl zou er ook nog enig hoogteverschil in de baan worden ingebouwd, hoewel er daarvoor nog wat extra land opgespoten zal moeten worden. Maar goed, daar zijn ze in die contreien goed in.

Locatie: Almere
Land: Nederland


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app