FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Fto gpx project


shalomleon Gepost op 23-12-2016 om 6:38 1.423 views | 8 reacties

Na aanleiding van @willeme een poging om de FTO wat meer toe te lichten.

Kenteken: 76-SKG-6
Merk/model: MITSUBISHI FTO-GPX MIVEC
Datum toelating: 30-06-1995
Originele kleur: WIT
Carrosserie: coupe
Brandstof: Benzine
Vermogen: 200 pk
Nieuwprijs: Onbekend8 Reacties:

scottishcarspotter2000 december 23, 2016 om 09:14 # | Report | Reply

Mijn smaak is t niet maar je lijkt t grondig aangepakt te hebben, enthousiasme altijd leuk

shalomleon december 23, 2016 om 12:14 # | Report | Reply

@scottishcarspotter2000: ja is echt een leuke hobby, maar deze was niet heel strak en dat zak hij okk nooit worden tenzij je er (te) veel geld tegenaan gooit

ghost december 23, 2016 om 09:18 # | Report | Reply

Totaal niet mijn smaak, maar dat je een hoop zelf doet en er wel veel liefde in stopt, kan ik des te meer waarderen! Succes!

thomcarspotter december 23, 2016 om 09:52 # | Report | Reply

Zeldzaam ding!

pinut187 december 23, 2016 om 12:15 # | Report | Reply

Gaaf ding, heb je wat meer info mbt alle aanpassingen?

shalomleon december 23, 2016 om 19:55 # | Report | Reply

@pinut187: ja zeker, ik heb deze destijds gekocht als project. Voorbumper en motorkap zwart, rondom plekjes, je kent het wel. Ik vind het in de basis een mooie auto met potentie. Het begon al gauw met een mooiere spoiler, 1 van de gpxvr. De bumper was echt lelijk beschadigd dus op zoek naar een andere. Die vond ik maar was me te duur. Ik had nog een porsche bodykit liggen dus ik zeg tegen mijn vriendin: zal ik de bumper over de hele breedte doorzagen en die porsche lip erop maken? Nee zei ze, moet je niet doen dat is sonde. Dus ik naar de garage om de bumper te zagen. Maar goed, even afwerken en voila…. hmm toch nog kriebels. Altijd al leuk geleken om vleugeldeuren te maken. Natuurlijk nieuw veel te duur dus vooruit, gebruikt dan maar. Stond een leuke set op MP van een civic. Schaal 1:het oog leek het wel aardig. 150 afgetikt en gepast, lassen en slijpen en ook dat ging wel aardig (check luca car mods, lambo doors op youtube) toen was het tijd van “strak maken”. Ook dit viel weer lekker tegen. De motorkap is het enige dat dezelfde kleur is gebleven. De rest is keurig met knikkerbusjes gespoten. Ik heb schakelflippers op het stuur gemaakt en de koplampen uit elkaar gehaald om het beeld goed te krijgen, xenon erin te bouwen, en angel eyes te maken. Daarna is hij motorisch helemaal opgeknapt en een andere cold air intake, inlaat schoon van binnen en buiten, spacers erop 35 voor en 50 achter per kant, remupgrade rondom, preventief alle remleidingen vervangen en dot5 erin, wielen, olie cooler voor de zekerheid en ik had plannen voor een supercharger. Die ligt nog thuis en de auto is onlangs te koop gezet. Nu tijd voor een nieuw project. Een nissan almera gti turbo setup rond de 250-300 pk.

sebasjenl maart 18, 2018 om 22:27 # | Report | Reply

@shalomleon: beste, leuke auto en project, mag ik vragen wat u allemaal hebt gedaan aan de motor? Heeft u ook bijvoorbeeld de riem vervangen? Las dat het een enorme klus is. Heeft u de fto nog?

Lees graag uw reactie.
Grt Richard

raym december 24, 2016 om 09:17 # | Report | Reply

Wat een johnny tunning zeg. Verbaas ook altijd over tupperware bakken die heel stoer op zaterdag bij de mc donalds hangen. En dan denken ze het helemaal zijn. Maar niet door hebben ze door 90 procent van de mensen worden uit gelachen.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.