gijsspierings Foto van de maand : La Fuente's nieuwe Daily Driver

Video: Win een Volkswagen GTI Kinderwagen

autoblogger Gepost op 08-12-2016 om 15:30 399 views | 3 reacties

Wij geven een echte Volkswagen GTI-kinderwagen weg twv 1.000 Euro. Check onze Facebookpagina (autoblognl) voor meer info, of klik HIER.

Land: Nederland

3 Reacties:

dandi december 8, 2016 om 18:57 # | Report | Reply

Gave actie… ik vind dat ik de GTI moet winnen omdat ik in februari mijn eerste zoon verwacht die natuurlijk ook een echte petrolhead wordt zoals zijn Papa 😉 Mijn vrouw heeft een hele zware zwangerschap en dit zal de pijn een beetje verzachten 😉 ik heb alles kant en klaar er ontbreekt alleen nog een stoere kinderwagen zoals deze gave GTI….

autoblogger december 8, 2016 om 22:02 # | Report | Reply

@dandi: dank, maar die reactie moet je dus even op Facebook posten;)

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.