FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Mijn vakantie in het autoland Amerika.


s.j._content Gepost op 22-03-2017 om 17:41 856 views | 7 reacties

Tijdje terug gaf ik al aan in de post van Sketcher (http://www.autojunk.nl/2017/01/road-trip-met-gehuurde-mustang) dat ik over niet al te lang mijn weg richting de VS zou maken. Heb een Mustang 2.3 Ecoboost gehuurd. Hele chille auto ondanks dat het geen V8 is en bij aanvang had het ding pas 139mijl op de teller staan. Gloedjenieuw dus! daarmee maak ik nu mijn reis door het Zuid-Oosten van de VS. Ben gestart in Atlanta en vanuit daar meteen doorgereden naar Houston voor het TX2K event/straatrace cultuur in Houston en de hiphop-afro amerikaanse/Houston autocultuur. Daarna ben ik naar Killeen vertrokken waar ik nu ben. Zit hier bij een vriend met een restomodded 64 Chevy Malibu (komen nog fotos van). Voor de rest voelt het alsof je hier in Forza Horizon of NFS rondrijdt. Overal en iedereen doet wel iets auto gerelateerds. Daarom ben ik hier ook!

Meer fotos en filmpjes van mn reis vind je op mn Instagram: https://www.instagram.com/garage.amsterdam/7 Reacties:

mustanggt500 maart 22, 2017 om 19:10 # | Report | Reply

Gaaf, op foto 10? Rijden ze ook zo met die uitsteeksels?

deef maart 22, 2017 om 20:30 # | Report | Reply

Wil ook erg graag een keertje naar TX2K. Hoe vond je het?

dailydriver maart 22, 2017 om 20:44 # | Report | Reply

Foto 4. Een Rouch mustang?

mcstradale8 maart 22, 2017 om 23:15 # | Report | Reply

@dailydriver: of toch saleen? een van de 2 lijkt me wel.

thomcarspotter maart 22, 2017 om 20:57 # | Report | Reply

Poeh.. nu heb ik nog meer zin gekregen om daar heen te gaan! Wat een geweldige en afwisselende autocultuur hebben ze daar toch!

pinut187 maart 23, 2017 om 08:03 # | Report | Reply

De autocultuur alleen al is voor mij een reden om naar Amerika te verhuizen.

lordthunder maart 23, 2017 om 19:23 # | Report | Reply

Het is alweer wat jaartjes geleden, maar ook voor mij was de trip naar het zuid-westen van de Verenigde Staten het begin van mijn voorliefde voor de amerikaanse auto cultuur. Ik kende de scenes van films en spellen als Need for Speed, maar je kan er daar zomaar in terecht komen. Mustangs zijn gaaf, pas maar op, straks wil je er thuis ook eentje. (Voor mij al te laat) 😉 Veel plezier daar!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.