FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Mijn auto: Nissan 350Z van Tim

robbert01 Gepost op 22-07-2017 om 18:55 9.787 views | 70 reacties

We reden een stukje in deze flink gemodificeerde Nissan 350Z van Tim.

Locatie: Heteren
Land: Nederland

Kenteken: 82-NJ-VP
Merk/model: NISSAN NISSAN 350Z; 3.5 V6
Datum toelating: 17-10-2003
Originele kleur: GRIJS
Carrosserie: coupe
Brandstof: Benzine
Vermogen: 280 pk
Nieuwprijs: Onbekend


70 Reacties:

marvin1608 juli 22, 2017 om 19:58 # | Report | Reply

@eduardo81: Ja die prijs is gewoon schandalig voor een 14 jaar oude auto 2 ton op de teller. Die airride zou hem alleen maar minder waard maken.

hplh juli 22, 2017 om 20:40 # | Report | Reply

@eduardo81: krijg je er wel een paar oorkappen bij voor die compressor?

kenner juli 23, 2017 om 09:32 # | Report | Reply

@eduardo81: Eerst geld tellen, dan vrouw vertellen en dan mij bellen

maarten020 juli 22, 2017 om 19:57 # | Report | Reply

Leuk, dat airride….NOT…leuk dat geluid…NOT…maar ondanks dat het mijn smaak niet is toch tof dat mensen dit doen.

melkkoe juli 22, 2017 om 20:14 # | Report | Reply

Niet mijn auto. Maar het motorgeluid klinkt erg goed.

eduardo81 juli 22, 2017 om 20:17 # | Report | Reply

Kim Holland zou jaloers zijn… 7 eigenaren volgens RDW.

nopetrolnofun juli 22, 2017 om 20:17 # | Report | Reply

Ik heb zelf een 350Z en van dit soort creaties lopen de rillingen over mijn rug. De beste kerel lijkt ook niet veel over de 350Z te weten.

shibby juli 22, 2017 om 20:21 # | Report | Reply

Leuke auto zo’n 350Z, maar ik hou helemaal gestoord worden van die compressor

begbers juli 22, 2017 om 20:22 # | Report | Reply

Zelf een Z eigenaar. En ik vind het maar zonde dit. Kom gerust bij mij langs. Kan wel zeggen dat de mijne wat beschaafder is.. Die compressor herrie alleen al… Waarom zou iemand dat in godsnaam willen? Maarja ieder z’n ding toch?

alcantara juli 22, 2017 om 20:26 # | Report | Reply

Vieze auto mang, echt monster.

Henk_he juli 22, 2017 om 20:27 # | Report | Reply

Meh.. De auto past heel goed bij Tim, van buiten cool en van binnen onzeker (sorry Tim)

Texhnolith juli 22, 2017 om 20:28 # | Report | Reply

Jammer van de imitatie velgen…

Silverarrow juli 22, 2017 om 20:51 # | Report | Reply

Na een paar series mis ik toch een beetje de passie bij wat deelnemers. Auto’s die te koop staan, voormalig leaseauto’s van pappa, investeringsobject, tussenauto tot de nieuwe leasebak er is. ‘T lijkt meer op een verkapte RTL businessclass met auto thema, dan iets voor en door liefhebbers.

rikus juli 22, 2017 om 22:06 # | Report | Reply

@silverarrow: Hier kan ik me ook wel in vinden. Alhoewel het waarschijnlijk ook redelijk ongemakkelijk is, met de beroemde Casper in je auto zitten en ook nog eens gefilmd worden. Dat zou alleen Martijn Krabbe kunnen handelen.

maarten020 juli 22, 2017 om 23:13 # | Report | Reply

@rikus: Martijn kan dat alleen als hij aan de coke is

rikus juli 23, 2017 om 00:29 # | Report | Reply

@maarten020: goeie shit dus

isleofman juli 22, 2017 om 21:53 # | Report | Reply

Oei… nee, ik sla over. En 190k kilometers is serieus veel. Zou eerder aan 13k denken en dan nog zou ik liever een originele hebben.

rikus juli 22, 2017 om 22:02 # | Report | Reply

Het is te hopen dat Tim geen demomodellen samenstelt bij Mercedes, want dit lijkt qua kleurencombinaties helemaal nergens op. Of ik heb gewoon geen smaak, dat kan ook.

Maar als je begin twintig bent, een A-klasse als daily hebt en een 350Z als hobbywagen, dan heb je het gewoon dik voor elkaar. Uit de reacties begrijp ik dat ie te koop staat. Ik ben wel benieuwd naar de opvolger, mocht die er komen.

alcantara juli 22, 2017 om 22:11 # | Report | Reply

@rikus: Opvolger is GT-R zoals hij in het filmpje al aangeeft.

prototypezero juli 22, 2017 om 23:09 # | Report | Reply

@alcantara: Weet jij meer of luister ik niet goed?

maarten020 juli 22, 2017 om 23:14 # | Report | Reply

@alcantara: dat is zijn droomauto en niet de opvolger

rikus juli 23, 2017 om 00:26 # | Report | Reply

@alcantara: no shit sherlock..

Ik ben benieuwd naar wat er daadwerkelijk komt, niet waar over gedroomd wordt.

kevin82 juli 22, 2017 om 22:54 # | Report | Reply

@rikus: niet zo moeilijk als de a-klasse van de zaak is. 😉

rikus juli 23, 2017 om 00:37 # | Report | Reply

@kevin82: boeiend. Hij is 21 en rijd een 350Z. De meeste van zijn leeftijdsgenootjes zijn dan nog aan het sparen voor een Polo.

koekwaus juli 23, 2017 om 08:40 # | Report | Reply

@rikus: ik had een OV studentenpas en een oude fiets op die leeftijd.

maarten020 juli 23, 2017 om 09:01 # | Report | Reply

@koekwaus: had je fiets ook air ride?

ghost juli 23, 2017 om 17:57 # | Report | Reply

@rikus: ik rij een polo, niks mis mee, mits je gewoon voor de WRC gaat zoals ik.

rovadepo juli 22, 2017 om 22:07 # | Report | Reply

Wat een commentaar hier zeg. Zo doet er straks niemand meer mee, vraag mij dan af hoe die mensen zelf overkomen op film en of hun auto dan zooo geweldig is. Leven en laten leven beste mensen

Silverarrow juli 22, 2017 om 23:37 # | Report | Reply

@rovadepo: heb je er toch weinig van begrepen… Het interesseert de meesten van ons niks over hoe mensen overkomen op film of hoe geweldig hun auto wel of niet is. Net zoals het ons niks interesseert als er iemand geïnterviewd wordt die z’n auto te koop heeft staan/de voormalige leaseauto van z’n vader rijdt omdat dat toevallig de auto is die beschikbaar is/een auto als investering ziet. Dan kun je net zo goed de buurvrouw filmen met haar Suzuki Alto (en dat niveau begint het ni wel te krijgen). Waar we wél in geinteresseerd zijn, zijn mensen die hun auto van binnen en van buiten kennen. Mensen die bewuste keuzes maken om de auto te kunnen rijden die ze rijden. Mensen die gekoesterde herinneringen hebben aan het rijden met hun auto. Mensen die jarenlang op zoek zijn voordat ze die ene auto vinden die net die opties heeft die zij zochten. Kortom mensen met een verhaal over en passie voor hun auto.

rovadepo juli 23, 2017 om 07:50 # | Report | Reply

@silverarrow: niet iedereen kan dat goed overbrengen. Ga jij het maar eens doen , kijken hoe positief er gereageerd wordt. Het valt mij op dat er gewoon erg negatief gereageerd wordt over het algemeen omdat ze niet als perfecte autokenner overkomen. Ik heb een spider en r129 maar weet er niks van technisch.. ben ik dan geen kenner? Zeker , maar wel een liefhebber. En de manier hoe iemand aan zijn auto komt is irrelevant. Waarom zou iemand geen kenner liefhebber kunnen zijn als het een oude leaseauto is. Het gaat er dus om dat ze het passioneel vertellen bij jou. Kijk dan naar Top Gear. Volgens mij begrijp jij het niet helemaal.

Silverarrow juli 23, 2017 om 10:35 # | Report | Reply

@rovadepo: Bewust of onbewust, je focust precies op de punten die er niet toe doen en kiest ervoor om alleen op die punten in te gaan:
– Mensen hoeven geen perfecte autokenner te zijn.
– Een oude lease auto kan heel geschikt zijn voor dit item.
– Het is niet altijd relevant hoe iemand aan z’n auto komt.
Maar er moet wel een verhaal achter zitten en iets van blijk in zitten dat de auto iets betekent. Iedere tosti kan een leuke sportauto op de hoek van de straat kopen en verkondigen dat hij een liefhebber is. Maar als je daar geen blijk van geeft door er iets van moeite voor te doen (zij het kennis over de historie, zoektocht naar de perfecte versie, technisch onderhoud, etc.), wat voor liefhebber ben je dan precies? Eentje die toevallig het geld had liggen, maar die ’t verder geen f*ck interesseert?

E34M5Touring juli 23, 2017 om 08:51 # | Report | Reply

@Silverarrow: Praat lekker voor jezelf. Met je weinig van begrepen… Alsof jij hier ff gaat bepalen op wat voor manier je wel of niet passie hebt voor je auto. Wat een geneuzel zeg.

Silverarrow juli 23, 2017 om 10:17 # | Report | Reply

@E34M5Touring: Als jij je begrijpend lezen cursus op de basis school had afgemaakt, dan had je gesnapt dat ik niet voor iedereen probeer te spreken of wil bepalen wanneer iemand passie heeft voor z’n auto, maar een bepaald sentiment probeer duidelijk te maken dat duidelijk al vaker terug is gekomen in reactie op deze items. Dan kun je meteen op je p*kkie getrapt zijn en een reactie schrijven zoals die van jou. Je kunt ook goedbedoelde kritiek ter harte nemen en kijken of er een kern van waarheid in zit.

rovadepo juli 23, 2017 om 13:19 # | Report | Reply

@silverarrow: t blijft een lastige discussie, ik snap wel wat je bedoelt … maar tot nu toe zijn bijna alle ” mijn auto” rubrieken redelijk negatief beoordeeld . Het is altijd wat. Ik blijf erbij dat het lastig oordelen is over iemand zijn status liefhebber kenner. Dat dat moeilijk te vertellen is op een camera. En dat van alle reactie er echt weinig positief zijn. Nu is het wel zo dat als je hier aan mee doet dan weet je dat je commentaar krijgt. Ik zou het graag anders zien.

E34M5Touring juli 23, 2017 om 16:49 # | Report | Reply

@silverarrow: Het gaat me om dat belerende toontje. Meteen beginnen met ‘dan heb je er weinig van begrepen’. En dan gaan bepalen waar een liefhebber aan moet voldoen. Want dat doe je. Kun je wel dat eeuwige begrijpend lezen erbij halen maar dat is gewoon wat je typt.

Silverarrow juli 23, 2017 om 19:16 # | Report | Reply

@e34m5touring: dus als mijn definitie van liefhebber niet overeen komt met die van jou, moet ik m’n mond maar houden? Naast belerend nog hypocriet ook.

rovadepo juli 23, 2017 om 22:11 # | Report | Reply

@silverarrow: zoveel auto’s zoveel liefhebbers de een koopt op prestatie de ander op uiterlijk. Je kan toch niet zeggen dat Tim geen liefhebber is . Ik vind de auto ook niet mooi maar als je 21bent en zo’n auto hebt er er zoveel tijd aan besteedt dan ben je een liefhebber of je hem nu te koop aanbiedt of niet.
Neem bijv. onze gewaarde blogvriend NVM1993 ( oid ) die rijdt elke 6 mnd een andere auto en voorziet ze ook van wraps / stickers ( rijdt nu in hele mooie Bentley conti gt) daarvoor een m3 rs6 cl e55 .. is hij dan een rijke tosti met geld die zichzelf liefhebber noemt of een ware liefhebber? Wmb is hij een echte liefhebber met een voorliefde voor dure auto’s die graag wisselt zodat hij van alles wat meekrijgt en ervaart. Hoeveel mensen zijn er nou die een dure auto kopen zonder dat ze het leuk vinden? Of schermen met de term liefhebber, wat hebben ze daaraan? Ik vind dat jij iets te snel oordeelt , en te weinig inleeft in de passie hobby van anderen.

Silverarrow juli 24, 2017 om 17:29 # | Report | Reply

@rovadepo: Wederom haal je dingen door elkaar. Maar je hebt gelijk hoor!

E34M5Touring juli 24, 2017 om 09:19 # | Report | Reply

@Silverarrow: Hahahah, en dan beschuldig je mij van niet begrijpend lezen??? Want nu defineer je het blijkbaar wel, eerder was het nog een ‘sentiment’. En ik zeg nergens dat je je mond moet houden. Dat maak je er zelf van. Ik heb geen definitie voor een autoliefhebber. Als hij op deze manier passie heeft voor z’n auto komt dat zo over op tv. Niet iedereen loopt 6mnd op het franse platteland naar de 2CV van de Pastoor te zoeken… En hypocriet? Rovadepo geeft z’n mening en jij zegt dat je er dan weinig van hebt begrepen. Daar gaat het me om, hoef je daar niet zo aangevallen te doen. He, want als iemand een andere mening dan jij, heeft ie er weinig van begrepen. Beetje Hypocriet hoor….

Silverarrow juli 24, 2017 om 17:19 # | Report | Reply

-edit: ok, laten we het hierbij houden-

(ooo--V--ooo) juli 23, 2017 om 09:13 # | Report | Reply

@silverarrow: Amen

futse juli 22, 2017 om 22:12 # | Report | Reply

Is dit gewoon geen verkapte verkoopsadvertentie? Best wel jammer. Deze reeks zou moeten gaan over liefhebbers die hun pride and joy tonen. Dit kan een liefhebber zijn, maar als hij deze Z verkoopt is t waarschijnlijk om iets nieuws te kopen, een nieuwe automobiele liefde in zijn leven. Maak dan daar een reportage over, en niet over zijn bijna-ex die hij liever kwijt dan rijk is.

autoblogger augustus 28, 2017 om 15:40 # | Report | Reply

@futse: nee. Mensen melden zich aan met een bepaalde auto en wellicht gaan we er dan komende maanden in rijden, het kan echter zijn dat men de auto ergens in de tussentijd verkocht heeft en/of te koop gaat zetten. Niet heel raar voor autoliefhebbers, die wisselen waarschijnlijk wat vaker dan mensen die daar weinig emotie bij hebben.

cloverleaf juli 22, 2017 om 23:03 # | Report | Reply

Ik heb zelf ook een Z, en ik houd die van mij zoveel mogelijk standaard. Enkel een andere schroefset en misschien nog een nismo s-tune eronder. Maar goed ieder z’n ding. Lijkt me wel een sympathieke kerel en hij stopt er aardig wat werk in. Prijs is wel heel hoog! Daarvoor zou ik mn 2006 met VQ35DE Rev-up met VEUL minder km’s ook wel wegdoen. Inclusief setje winterbanden 😉

iannuzi juli 22, 2017 om 23:32 # | Report | Reply

5:50 bij de smalle dijkweg met een vrachtwagen als tegenligger komt de ware rijder in Casper naar boven. Weinig risicobewust kerel. Eerder het gas eraf was een betere optie 🙂

z4coupe30si juli 23, 2017 om 09:41 # | Report | Reply

@iannuzi: mijn idee. Wilde mezelf bijna opgeven voor deze rubriek, maar laat dat nu maar even zitten..

jochem99 juli 22, 2017 om 23:47 # | Report | Reply

Domme haat reactie’s! Deze kerel heeft een hart voor auto’s! Anders pas je zo’n wagen ook niet aan naar je eigen stijl. Hulde voor Tim en ik hoop dat er meer van zulke auto’s volgen!!!!

autoblogger augustus 28, 2017 om 15:41 # | Report | Reply

@jochem99: thanks! Ik vond dit ook een leuke aflevering, zelf zou ik mn auto niet zo aanpassen, maar het is leuk om te zien hoe anderen dat doen en waar ze van houden.

isleofman juli 23, 2017 om 00:15 # | Report | Reply

Zodra je meer uitroeptekens dan punten en komma’s bij elkaar opgeteld gebruikt in de advertentie, moet je je toch gaan afvragen of een uitroepteken nog iets toevoegt aan het geheel anders dan irritaties.

airditude juli 23, 2017 om 00:15 # | Report | Reply

Waar blijven de autogekken? Mensen die hun auto nog beter kennen dan de designer die hem ontworpen heeft. Die urenlang kan kletsen over waarom nou dat ene boutje op zijn auto zo bijzonder is. Degene waar je bijna geen vraag aan hoeft te stellen, omdat ze zoveel te vertellen hebben…Zo iemand zou dit topic echt de moeite waard maken. En aan de reacties te zien, moeten die ook zeker wel op het blog rondlopen. Anders blijven we klagen over dit soort filmpjes….Wat had je anders verwacht van een twintiger die het stereotype autoverkoper uitstraalt (niets ten nadelen van) verwacht?

E34M5Touring juli 23, 2017 om 08:42 # | Report | Reply

@airditude: Wie ben jij om te bepalen of hij een autoliefhebber is of niet? Die auto kan je ding niet zijn maar hij is er gek mee, dus liefhebber.

Silverarrow juli 23, 2017 om 10:44 # | Report | Reply

@E34M5Touring: Zo gek dat hij ‘m een half jaar heeft, heeft laten opknappen door wat vrienden en nu probeert te verpatsen voor een relatief hoge prijs? Klinkt meer als een autoverkoper. Oh, wacht…

E34M5Touring juli 24, 2017 om 09:58 # | Report | Reply

@silverarrow: Ohh, dus je bent alleen een liefhebber als je je auto nooit verkoopt na een project. Dus al die mensen die na een project de auto verkopen om een nieuw project mee te starten zijn geen autoliefhebbers… dat zijn er nogal wat namelijk. Jeetje, wat een verkeerd beeld heb ik toch bij een autoliefhebber….

Silverarrow juli 24, 2017 om 17:33 # | Report | Reply

@e34m5touring: Een project van een half jaar? Op budget opgeknapt door z’n vrienden? En nu voor een hoge prijs te koop op autoscout? Ben je echt zo naief? Lol.

marvin1608 juli 23, 2017 om 00:23 # | Report | Reply

Wat ik me afvraag he. Is die auto nu aerodynamisch in onbalans als je 250 rijdt op de autobahn?

(ooo--V--ooo) juli 23, 2017 om 09:17 # | Report | Reply

@marvin1608: alsof je nu 250 gaat halen met de verticale surfplank achterop. Denk dat boven de 180 de voorwielen al van de grond komen 🙂

willeme juli 23, 2017 om 00:49 # | Report | Reply

Altijd al een zwak gehad voor de Z33. Ja, je kan hem standaard houden en dat enorm koesteren. Is prima. Maar tunen is geen heiligschennis. Het is wel een auto waar waanzinnig veel leuke spullen voor te krijgen is om hem naar wens samen te stellen.

Het verbaast mij altijd hoe goed een Z33 een bodykit kan hebben. Ook deze ziet er smakelijk uit. De kleur lijkt overigens op de donkerrode kleur die je destijds standaard kon krijgen op de 350Z.

Wat ik trouwens heel erg mis in moderne auto’s: metertjes! Uiteraard maken de slimme boordcomputers en schermen dit allemaal overbodig, maar analoge meters hebben zo hun charme.

E34M5Touring juli 23, 2017 om 08:53 # | Report | Reply

Echt een auto die Tuning goed kan hebben, persoonlijk is dit niet mijn stijl maar t’is wel leuk spul om mee te klooien.

MercMeister juli 23, 2017 om 09:45 # | Report | Reply

Dus hij houd van de auto,zet hem te koop en we zien een langdradige tell sel reclame.Met een rocket bunny spoiler.

oemplus juli 23, 2017 om 09:53 # | Report | Reply

Wat een gigantische azijnzeikers hier zeg. Deze auto is toch gewoon dik zo? Verlaging en leuke wielen knapt elke auto van op. Zodra een auto aangepast is vinden de leaserijders hier het alweer verschrikkelijk. Ik kijk liever naar dit soort auto’s dan naar de zoveelste 13 in een dozijn BMW met M badges, of de zoveelste overgewaardeerde knaken fransoos. Als je de compressor fatsoenlijk isoleert heb je lang niet zoveel last van dit lawaai. Erg jammer dat hier altijd zo sneu gereageerd word op leuk aangepaste auto’s. Als je van standaard auto’s houd kun je beter je stoeltje neerzetten bij de parkeerplaats van de supermarkt, dan zie je er genoeg.

blo3to3t juli 23, 2017 om 13:45 # | Report | Reply

@oemplus: eh nee, dit heeft niks met azijnzeiken te maken, dit was ooit een mooie 350Z maar compleet verkloot door de huidige eigenaar. Deze is niet leuk aangepast oid. Het typische voorbeeld van een auto die bij een bepaald publiek komt naarmate die goedkoper wordt. Hetzelfde als bijvoorbeeld de E36 van destijds, of de Civic danwel de CRX.

oemplus juli 23, 2017 om 15:57 # | Report | Reply

@blo3to3t: Wat is hier compleet verkloot aan dan? Verlaging en andere wielen? That’s it? Knapt hij alleen maar van op. Er zitten geen Autostyle bumpers op etc dus ik zie het probleem niet.

autoblogger augustus 28, 2017 om 15:43 # | Report | Reply

@blo3to3t: smaken verschillen… live and let live.

maotje juli 23, 2017 om 09:54 # | Report | Reply

Snap t verhaal van intressepeiling niet. Auto staat toch gewoon te koop? Intresse zal dr altijd zijn mits de prijs juist is.

blo3to3t juli 23, 2017 om 13:46 # | Report | Reply

Jammer van de auto.

dailydriver juli 23, 2017 om 16:16 # | Report | Reply

Wel gedacht om hiervoor aan te melden. Maar die mij voldoet niet aan de eis van menig mens hier. Deze is 350Z is wel netjes aangepakt.

kritisch juli 23, 2017 om 17:34 # | Report | Reply

Ik vind de meeste reacties erg zuur. Dit omdat het echt gericht is aan de liefhebber (degene die zich aanmeldt). Dan moet je al lef hebben, en dan wordt je hier plat gebrand. Niet leuk! Auto ziet er erg netjes uit naar mijn mening. Leuke kar!

@autoblogteam: doe iets met de feedback. Het idee is geweldig: Mensen uitnodigen met een leuke auto. Maak het aantrekkelijk. Alleen al de manier van filmen is toch niks. 15 minuten lang naar 2 hoofden kijken die praten. Boring! Maak wat meer materiaal zoals normaal (zonder de auto af te trappen). Laat mooie shots van de auto zien op mooie plekken. jullie normale filmpjes zijn top, dus waarom dit niet!

kritisch juli 23, 2017 om 17:37 # | Report | Reply

@kritisch: en waarom rijdt casper eigenlijk? Snap dat het leuk is om in auto’s te rijden. Maar het kan ook meerwaarde hebben om de eigenaar te laten rijden. Die kent zn’n auto, het maximale en die weet hoever hij/zij wilt gaan met de auto. Kan ook leuk zijn

ghost juli 23, 2017 om 18:07 # | Report | Reply

@autoblog: voor alles is een markt, maar dit soort tuning/Tupperware hokken brengen geen passie in mij los als ware autoliefhebber. Daarbij staat hier in alle reacties vee feedback. Zou mooi zijn als dat wordt opgepakt. Reageerders zoals desjonnies hebben volgens mij ook zat leuke auto’s waar zij ook het nodige over kunnen vertellen. Misschien toch een wat strengere meedoencriteria of een letter of intent voorafgaand waarin iemand de zaken van de auto uiteenzet. Dit is toch wat matig.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app