FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: De nieuwe Seat Ibiza


tsjiekoofficial Gepost op 25-08-2017 om 16:34 656 views | 4 reacties

Ik vind hem heel erg geslaagd wat vinden jullie ervan ?

De Ibiza kennen we onderhand allemaal wel. Met meer dan 5,4 miljoen verkochte exemplaren is de in 1984 gelanceerde auto van SEAT in de afgelopen 24 jaar uitgegroeid tot het populairste model van het merk. De nieuwe SEAT Ibiza, die op de bovenstaande afbeelding zichtbaar is, zet in vergelijking met zijn voorgangers grote stappen op het gebied van comfort, veiligheid en prestaties door de bijdragen van het modulaire MQB A0-platform. De SEAT Ibiza is het eerste model van de Volkswagen Group die gebruik maakt van dit platform. Dit geeft goed aan hoe belangrijke de rol van de SEAT Ibiza is binnen het concern.

Occasions zijn tegenwoordig een hele goede manier om goedkoper in een goede auto te rijden. Een tweedehands SEAT is geen uitzondering op de regel. De nieuwe Ibiza is zo makkelijker en tegen een lagere prijs te verkrijgen, mits je er natuurlijk mee kan leven dat er al een aantal kilometers op de teller staan. Dit zal echter voor de nieuwe SEAT Ibiza weinig uitmaken, want deze auto noteert namelijk in vergelijking met zijn concurrenten de hoogste restwaarde. Dit blijkt uit de CarToMarket-studie van Autovista Group, een toonaangevend onderzoeksbureau voor de internationale auto-industrie. Dit maakt de nieuwe SEAT Ibiza uitermate geschikt om aan te schaffen als occasion!

Kenteken: PL-755-T
Merk/model: SEAT IBIZA
Datum toelating: 05-08-2017
Originele kleur: WIT
Carrosserie: hatchback
Brandstof: Benzine
Vermogen: 116 pk
Nieuwprijs: 21.320 Eur. (3.091 Eur. BPM)4 Reacties:

lean56 augustus 25, 2017 om 17:32 # | Report | Reply

Strakke lijnen! Een stuk beter dan het huidige model! (Vind ik persoonlijk)

oemplus augustus 25, 2017 om 19:03 # | Report | Reply

Leuk bakkie!

Redline augustus 26, 2017 om 07:43 # | Report | Reply

Spijtig dat ze nu op elk model FR plakken, vroeger betekende het nog wel iets..

joppe augustus 26, 2017 om 12:43 # | Report | Reply

Beter dan de vorige, maar blijft saai naast een Clio bijvoorbeeld. Die uitlaten zijn wel echt dik! Ahum…

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.