FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Wrangler, Giulia Sprint en high-end Alfa SUV


ibssr Gepost op 22-09-2017 om 19:47 1.424 views | 1 reactie

Wrangler, Wrangler pick-up, Wagoneer, Grand Wagoneer en volgens de laatste berichten komt van de FIAT Panda 4x4 ook een Jeep variant net als bij de FIAT 500X en de Renegade. Deze nieuwe kleine Jeep (A segment) is in beginsel uitsluitend voor Europa.
Giulia Sprint coupé, Crossover Milano (C segment) komt in de loop van 2019 evenals een new flagship Alfa SUV. De Giulia wordt in Cassino gemaakt, de nieuwe Crossover komt uit de Alfasudfabriek en de high-end SUV zal geproduceerd worden in de Mirafiori fabriek naast de Maserati Levante. Alle nieuwe Alfa's zullen gebaseerd op het state-of-the-art platform Giorgio.
Europa, China en vooral de USA worden de belangrijke markten voor het nieuwe Alfa Romeo (Giorgio platform).1 Reactie :

HZW september 24, 2017 om 16:56 # | Report | Reply

Zit totaal geen logica in.
Met op frissen herdesign breek je geen potten.
Kost alleen maar geld en levert niets op.
Nieuwe modellen zouden meer effect hebben IMHO.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.