LARSYBOY1997 Foto van de maand : Ford GT

Video: Het laatste rondje van Max, tijdens GP Amerika 2017

autoblogger Gepost op 22-10-2017 om 22:53 24.288 views | 11 reacties

Max pakt Kimi op het allerlaatste moment, fantastische move!!

Helaas kreeg Max een penalty van 5 sec, waardoor Kimi de derde plek alsnog krijgt toegewezen...

Land: Verenigde Staten



11 Reacties:

trambel oktober 22, 2017 om 23:06 # | Report | Reply

Redbullshit!!

wildbeest oktober 22, 2017 om 23:22 # | Report | Reply

Wat een actie, kippenvel.

hhitalia oktober 22, 2017 om 23:23 # | Report | Reply

Heerlijk toch, dat joch!

kempenaer oktober 22, 2017 om 23:29 # | Report | Reply

Ze zitten allemaal om de haverklap vol op de curbstones.
Strakke actie en een schitterende race van Verstappen.

ibssr oktober 22, 2017 om 23:30 # | Report | Reply

Prachtige race van Max. Iedereen behalve één bobo gunt hem die derde plek. Bezwaar aantekenen heeft helaas géén zin. Jammer ook voor het Amerikaanse publiek.

st220 oktober 23, 2017 om 00:21 # | Report | Reply

Hoe moeilijk is het nu?

1. De straf is correct immers de regel schrijft voor dat je met twee banden te allen tijde op de baan cq. rijbaan dient te blijven.
2. Deze straf geldt alleen indien je er een positie mee wint.

Dat de FIA met twee maten meet begrijp ik niet; immers, ik heb niemand (op de wijze van Max of anderzijds met vier banden naast de baan) zo een positie zien opschuiven.

roelvandiepenbeek oktober 23, 2017 om 12:06 # | Report | Reply

@st220: Blijkbaar is het toch moeilijker als jij doet voorkomen. De regel is dat iemand een straf krijgt indien hij er voordeel mee heeft. Dit hoeft niet perse te betekenen dat je er ook een positie mee wint. Kijk de beelden van Hammilton’s Qualificatie,hij deed niets anders als Max.

paginl oktober 23, 2017 om 13:03 # | Report | Reply

@st220: Ik begrijp het wel. Ook Kimi gaat in het rondje over de curbs met 4 wielen en wint daar tijd mee (gaining advantage). Dus de FIA meet wel degelijk met 2 maten. Daarnaast is dezelfde actie door Sainz uitgevoerd op dezelfde plek en die is niet bestraft.

st220 oktober 23, 2017 om 00:22 # | Report | Reply

Laat onverlet dat er minder strenge regels moeten komen. Maar als je dit al goed keurt kan je ook naast de baan rijden en inhalen, dat lijkt mij niet de bedoeling.

neleev oktober 23, 2017 om 06:40 # | Report | Reply

Prachtige beelden en woorden

isn1981 oktober 23, 2017 om 07:22 # | Report | Reply

Ik denk als er geen straf was gegeven was het niemand opgevallen dat hij 4 wielen buiten de baan had. Dan had iedereen het over zijn geweldige in haal acties.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.