FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Jos Verstappen is pissig na Austin 2017

mauritsh Gepost op 23-10-2017 om 7:23 7.060 views | 5 reacties

De vader van Max windt er geen doekjes om5 Reacties:

Soulmaster oktober 23, 2017 om 09:05 # | Report | Reply

Wat een jankert, naast de baan is naast de baan en voor meneer M. Verstappen gelden de zelfde regels als voor de rest van het veld. Inhalen buiten de baan om… is plek teruggeven. klaar. simpel. Bottas won geen plek, raikkonen ook niet dus daar gaat die regel niet voor op

w0o0dy oktober 23, 2017 om 09:10 # | Report | Reply

@Soulmaster: Max had ook gewoon de auto ernaast kunnen prikken en dan zo sturen dat hij wel met twee wielen op het asfalt was gebleven alleen had Raikkonen dan de baan verlaten na een touché…. Raikkonen stuurt in eerste instantie in alsof Max er niet is en bedenkt zich.. maar Max had de auto er wel naast gezet.. nog op t asfalt. Als Raikkonen stijl had gehad/heeft dan geeft hij deze 3e plek (ook al is dat dan alleen in de media) aan Max.

rhellema oktober 23, 2017 om 09:28 # | Report | Reply

@Soulmaster: Bottas won inderdaad geen plek maar hij behield hem, dus haalde hij er voordeel uit, en dat mag dus niet volgens de regel. Oftewel de regel wordt dus niet goed gehanteerd en wordt Ferrari in bescherming genomen door de FIA. Voor Bottas mogen er toch ook geen andere regels gelden dan? Voordeel is voordeel en niet voor de één wel en de ander niet. Dus heel terecht dat Verstappen boos is hierover.

curbeater oktober 23, 2017 om 10:38 # | Report | Reply

Tja, hoe is het mogelijk dat zo’n strakke inhaalmanoeuvre wordt bestraft! Wat mis ik de tijd Senna toch. Max is bezig om de volgende Senna te worden, er gewoon voor gaan als ze een gaatje laten vallen. Dat is pas racen. Max verdient deze straf niet!

verral oktober 23, 2017 om 17:15 # | Report | Reply

Jos is altijd wel pissig over iets of iemand

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.