FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Mercedes-Benz C-Klasse Coupe 250CDI AMG


stephane8200 Gepost op 09-10-2017 om 21:34 827 views | 4 reacties

In de serie 'Wat rijd ik deze week?' eens een keer wat anders. Deze keer een C-Klasse coupe. Heb hem net een dag en het is eigenlijk wel een prima auto. Over auto gesproken, de automaat heeft 9 versnellingen. Gaat echt nergens meer over eigenlijk. Vroeger was je blij als je een 5-bak had.

Zit een Burmester geluidssysteem in al heb ik daar meestal mijn vraagtekens bij omdat het vaak alleen de naam is. Het interieur vind ik best mooi al moet ik nog wel even uitzoeken hoe de bediening van COMAND (zo schrijf je dat volgens mij) precies werkt. Ook moet ik even kijken hoe ik de passenger airbag actief krijg. Misschien iemand die er kinderen in vervoerd heeft.

Locatie: Coventry
Land: Verenigd Koninkrijk4 Reacties:

c63bs oktober 10, 2017 om 04:05 # | Report | Reply

Dat lampje brand als er niemand op de passenger stoel zit bij het opstarten van de auto. De passenger airbag is dan idd uitgeschakeld.

Normaal gesproken gaat het lampje uit na een paar seconden, maar bij de nieuwere modellen blijft het lampje gewoon aan.

stephane8200 oktober 10, 2017 om 08:35 # | Report | Reply

@c63bs: dank je. Heel nuttig om te weten. Dat wist ik niet. Bij andere auto’s moet het vaak met een sleutel geregeld worden.

E34M5Touring oktober 10, 2017 om 10:55 # | Report | Reply

Ik vind hem van achter echt niet mooi. Dat rare bolle staat voor geen meter als je het mij vraagt. Interieur is wel fraai zo.

stephane8200 oktober 10, 2017 om 11:18 # | Report | Reply

@e34m5touring: het is een kwestie van smaak natuurlijk, maar ik ben het wel met je eens dat het minder in balans oogt.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.