FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: The Grand Tour: Seizoen 2 Trailer

autoblogger Gepost op 01-11-2017 om 14:48 7.642 views | 20 reacties

Het tweede seizoen van The Grand Tour komt eraan. Vanaf 8 december is de serie exclusief beschikbaar op Amazon Prime Video. Wekelijks volgt er dan een nieuwe aflevering met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Voor de opnames van het tweede seizoen heeft het trio gefilmd op vijf continenten en hebben zij meer bestemmingen bezocht dan ooit tevoren, waaronder Kroatië, Mozambique, Dubai, Spanje, Zwitserland, Colorado en New York City. De studiotent bevond zich tijdens de opnames permanent in de Engelse Cotswolds.


20 Reacties:

viezefreddyw november 1, 2017 om 15:19 # | Report | Reply

Het eerste seizoen heb ik niet volledig gekeken. Een paar afleveringetjes. Ik vond het niet om aan te gluren. Te geforceerd, totaal niet grappig en je merkt dat er een Amerikaanse regie achter zit. Na 3 afleveringen ben ik gestopt.

autoblogger november 1, 2017 om 15:21 # | Report | Reply

@viezefreddyw: klopt, dat had ik ook! Al zijn de beelden wel weer erg mooi..

viezefreddyw november 1, 2017 om 15:23 # | Report | Reply

@autoblogger: Ja, de beelden zijn fantastisch. Dat zorgt er voor dat ik er toch weer nieuwsgierig naar ben. Maar het nieuwe TopGear vind ik eigenlijk leuker. Dat is echt weer een beetje een autoshow geworden. Vooral Rory Reid en Chris Harris doen het ontzettend goed. Dat bevalt me wel.

autoblogger november 1, 2017 om 15:25 # | Report | Reply

@viezefreddyw: Nee, daar haak ik ook af. Die Harris vind ik vreselijk, Rory gaat nog wel.

viezefreddyw november 1, 2017 om 15:45 # | Report | Reply

@autoblogger: Hmm, ja snap ik eigenlijk wel. Wat mij vooral stoort aan Harris is dat hij werkelijk met elke auto zijwaarts moet gaan. Maar reviewen kan hij wel, autorijden al helemaal.

pomoek november 1, 2017 om 15:48 # | Report | Reply

@autoblogger: wel het éérste comment van Autoblog over TG na het vertrek van de 3 GT mannen 😉 !

autoblogger november 1, 2017 om 16:02 # | Report | Reply

@pomoek: wat bedoel je precies?

jules713 november 1, 2017 om 21:04 # | Report | Reply

@autoblogger: Waarschijnlijk dat er aan het tweede seizoen van New Top Gear totaal geen aandacht besteed is hier op autoblog, en dat lijkt me niet helemaal eerlijk. Ik zie dat je zelf niet zo’n fan bent, maar ik durf met zekerheid te zeggen dat het stukken beter was dan The Grand Tour, en dat zeg ik als fanatiek fan van het oude Top Gear. (Ik vond het eerste seizoen van New Top Gear afschuwelijk.) Naar mijn herinnering waren de meeste afleveringen echt prima. Hopelijk is het tweede seizoen van The Grand Tour beter te pruimen; de trailer ziet er wel veelbelovend uit.

autoblogger november 2, 2017 om 07:51 # | Report | Reply

@jules713 @pomoek: we hebben er wel over geschreven, maar er was totaal geen interesse meer voor, dus we hebben niet elke aflevering behandeld oid.
https://www.autoblog.nl/archive/tag/topgear

ghengiskhan november 1, 2017 om 17:41 # | Report | Reply

@autoblogger: Inderdaad had ik het ook gehad na de 1e 3 afleveringen. Die waren goed ruk. Maar later, op een regenachtige zondag toen er geen F1 was, ben ik ze toch maar eens gaan opzoeken. En die latere afleveringen zijn echt wel leuk. Op Autostrade (geloof ik) zijn ze terug te zien

dwersbongel november 1, 2017 om 15:27 # | Report | Reply

Trailer maken kunnen ze wel! Nu hopen dat de show beter weg kijkt, want echt fantastisch was seizoen 1 niet. Zoals Freddy zegt dus.

gregorius november 1, 2017 om 15:34 # | Report | Reply

Vroeger was het zondag avond, na een glas wijn, als ik m aanzette rond een uurtje of 11 voornamelijk lachen gieren brullen.
Nu met TGT en TG-nieuw is dat niet meer zo.
Toch zitten er prima segmenten tussen en wat meer mindere.
Heb ze allemaal gezien en zal deze ook allemaal kijken. Ik heb er zin in; ik vergeet de slechte stukken en geniet van de mooie stukjes.

m54b30 november 1, 2017 om 15:40 # | Report | Reply

Geweldig!! dit is top gear, Zonder deze heren is alles voorbij.

kapiteinaudi november 1, 2017 om 16:22 # | Report | Reply

Ik hoop vooral dat die dikke Amerikaan weg is.

rossi46audi november 1, 2017 om 17:19 # | Report | Reply

@kapiteinaudi: ja klopt verschrikkelijke vent

v6ti november 1, 2017 om 17:41 # | Report | Reply

Schitterend ik heb alle afleveringen gezien en genoten. TG-new is me te knullig. Kijk uit naar de nieuwe serie.

crashingduke november 1, 2017 om 20:17 # | Report | Reply

De roadtrips en specials zijn de moeite waard. De Murican, special guest en andere grappen en grollen hoeven niet van mij.

sabrerator november 1, 2017 om 21:28 # | Report | Reply

Ik zie in elk geval echte Jaguars. Da’s mooi.
Helaas zullen ze wel gesloopt worden. Da’s niet mooi.

bvdb november 1, 2017 om 22:14 # | Report | Reply

Weet iemand waar ik seizoen 1 gratis kan terug kijken?

ewolthaus november 2, 2017 om 10:17 # | Report | Reply

We kijken er thuis naar uit!

Ja, seizoen 1 van TGT was soms wat tenenkrullend. Die dikke amerikaan was gewoon niet leuk. En soms/vaak waren de dialogen in de tent erg geacteerd.
Ik ga er vanuit dat dat de leermomenten zijn van zo’n eerste seizoen bij een andere organisatie, met een andere crew en wellicht ook andere eisen.

Zoals reeds gezegd: de beelden zijn altijd schitterend en de nieuwe trailer belooft ook weer beelden, van auto’s en natuur, om van te watertanden 🙂

Thuis kijken we ook Top Gear New. Ook wel aardig maar de chemie zoals bij Clarkson/Hammond/May mis je daarbij toch wel. Het zijn 4 presentatoren die niets met elkaar hebben en ook het charisma missen van de 3 reeds genoemde mannen.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app