FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Driftje met de Ford Sierra

kennone Gepost op 12-12-2017 om 0:48 376 views | 9 reacties

Vind net een filmpje van mijn Ford Sierra GT tijdperk. Dit deden we vaak als we niets te doen hadden savonds op het industrieterrein. Mag in mijn handen klappen dat ik er nooit af ben gevlogen haha.

Land: Nederland


9 Reacties:

ardonjr december 12, 2017 om 10:47 # | Report | Reply

Vroegah.. toen auto’s nog tof klonken en niet als koffiezetters.

kennone december 12, 2017 om 10:50 # | Report | Reply

@ardonjr: ja die bak klonk echt goed. Was gewoon een 2liter.

peugwow december 12, 2017 om 11:40 # | Report | Reply

Als ik dit dan zie vind ik het jammer dat ik pas een aantal jaar geleden de rijbewijshaalbare leeftijd heb behaald. Lijkt alsof er zo’n 20 jaar geleden veel meer te beleven was…

kennone december 12, 2017 om 21:13 # | Report | Reply

@peugwow: dit kan nu ook nog steeds hoor. Het beste kan je een Volvo 360 kopen. Je hebt gewoon geen onderstuur hier in. Hij heeft een 2liter die net voldoende is om te kunnen spelen en hij is lelijk en goedkoop. Dus gaat het mis en maak je een klapper dan lig je er savonds niet wakker door ??

peugwow december 13, 2017 om 00:16 # | Report | Reply

@kennone: haha bedankt voor de tip! Met mijn 205je was het zondag ook wel veel lol hoor, voor het eerst in de sneeuw gereden. Samen met een e28, 940 en 2 Defenders vrij snel een rallyparcours gemaakt op de parkeerplaats van een technische universiteit in het zuid-westen van het land. Na 5 minuten kwam er al een beveiligingsmannetje aan melden dat de politie onderweg was… Er zijn gewoon teveel regels in dit land. Maar komt denk ik ook vanwege het wonen in de randstad?

kennone december 13, 2017 om 01:09 # | Report | Reply

@peugwow: niet zoveel van aan trekken. Dat was bij ons ook al zo. De politie komt echt niet zomaar hoor. Je moet gewoon niet te lang op de zelfde plek blijven. Maar met de 205 kan je best wel wat kunstjes want ook die heb ik gehad. Langzaam achteruit rijden en dan met je handrem op en neer gaan. Dan gaat de achterkant op en neer en als je het goed doet zelfs de achter wielen los van de grond. Ook is dit de ultieme rally bak. Wij gingen altijd door de bossen over de voetpaden. Ding is smal genoeg om tussrn de bomen te passen. Wel doen als het regent want dan lopen er minder mensen. Mac donalds bestellen en de dienbladen mee nemen. Elk dienblad onder een achterwiel doen handrem er op en je kunt driften. Wij zijn zelfs oout van een trap met 20 treden afgereden. Dat ding wilde gewoon niet stuk!!

peugwow december 13, 2017 om 21:18 # | Report | Reply

@kennone: ik heb me erg vermaakt met het lezen van jouw ervaringen, waarvoor dank! Zijn inderdaad heerlijke auto’s om in te scheuren, hoewel ik wel iets zuiniger op die van mij ben omdat het mijn daily is haha. Maar al vaker over gedacht om er eentje bij te kopen gewoon om lol te hebben, want zo duur zijn ze ook niet! Wat rijd je nu als ik vragen mag?

kennone december 14, 2017 om 01:22 # | Report | Reply

@peugwow: een civic of een colt zijn ook regelmatig voor /-100,- te vinden met nog een aantal maanden apk er op. Heb je veel lol van en gaat ook niet stuk? Had ook altijd buikpijn van het lachen als we weer lekker lomp bezig waren.

Ik rijd nu een Fiat 500 1.4 100HP (eigenlijk meer van mijn vriendin)
En een knal rode Volvo 850R estate, iets getuned en zit op 290pk 410nm nu. Die is hier ook wel eens voorbij gekomen. Ben hier wel zuinig op haha. Echt een koning op de tussensprint deze baksteen

peugwow december 15, 2017 om 06:37 # | Report | Reply

@kennone: heerlijk om zo’n goedkoop wagentje te kopen en inderdaad niet te bekommeren over hoe je ermee om gaat!

Volgens mij heb ik die Volvo inderdaad eens langs zien komen nu je het zegt, lijkt me een epische reisauto. Zuinig op zijn ja 🙂

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app