ROW1 Foto van de maand : Aventador

Foto's: Mijn BMW 330i


bmwe46csl Gepost op 02-01-2018 om 15:22 975 views | 8 reacties

Ik was 12 en wist t zeker, ik wilde ooit een BMW E46 bezitten. 8 jaar later mocht ik dan eindelijk mijn eerste auto gaan zoeken. Heb gekeken naar verschillende auto's en in vanalles proefgereden. Het leek een alfa GTV V6 te gaan worden. Totdat de kofferbak even groot was als een krat bier. Na verschillende E46's bekeken te hebben bleek er gigantisch veel troep te koop te staan. Uiteindelijk dit exemplaar gevonden. Het gaat om een 2002 fl E46 met de 3 liter 6inlijn met 186.000km op de klok. Hij was niet helemaal standaard dus ik ben hem aan het maken naar mijn wens, een beetje OEM . Ik heb kort na aanschaf de stuurinrichting grotendeels laten vernieuwen. Zelf heb ik hem een oliebeurt gegeven, de thermostaat vervangen en originele oranje achterlichten en knippers gemonteerd. Ook de kachelweerstand heb ik zelf vervangen. Ik ga hem de komende tijd nog meer preventief onderhoud geven. Hij is volledig roestvrij op een blaasje op t achterscherm na. Ieder ritje is een feest, het is een droom van een motor in combinatie met een handbak. Groeten Sander

Kenteken: 53-GNV-7
Merk/model: BMW 330I
Datum toelating: 29-04-2002
Originele kleur: ZWART
Carrosserie: sedan
Brandstof: Benzine
Vermogen: 231 pk
Nieuwprijs: Onbekend8 Reacties:

stevenk97 januari 2, 2018 om 16:21 # | Report | Reply

Strakke auto, veel plezier ermee!

unknown32 januari 2, 2018 om 17:18 # | Report | Reply

Mooie eerste auto!!

TimoBac januari 2, 2018 om 17:57 # | Report | Reply

Bijzonder mooi! Echt een plaatje, en het rijdt zo ontzettend fijn!

ibssr januari 2, 2018 om 18:36 # | Report | Reply

De juiste auto bij je naam. Chapeau voor keuze als eerste auto. Succes is een keuze. Rij voorzichtig en heel veel mooie kilometers gewens.

isleofman januari 2, 2018 om 23:26 # | Report | Reply

Mooie auto! Classy wielen ook. Enige dat ik nog zou doen is de sportstoelen monteren. Maar begrijp ook dat die zit erg persoonlijk is. Veel plezier ermee!

freshlife januari 3, 2018 om 12:39 # | Report | Reply

Vet! Je kan nog wel wat dingen verwachten rond deze km-stand, te weten: koelsysteem(radiateur/slangen/waterpomp), Carterventilatie, Abs/Dsc-computer, brandstofpomp en het reviseren van de Vanos is altijd goed(verbruik en power)

3246cm252kw januari 4, 2018 om 02:47 # | Report | Reply

Mooie auto! Maak kan ik makkelijk zeggen als een e46 sedan freak Hahahah ik zie alleen je knippers niet goed voor. Ik wil niet zeiken hoor maar heb mijn 330i ook LCI goed doorgemod wel OEM maar ben van de details. Zijn de randjes om je knipperlichten voor wel zilver zoals je koplampen? Want dat hoort op een 330i zonder M pakket want met M pakket krijgt die zwarte randjes en zwarte koplampinleg. Ik vind persoonlijk zilver mooier voor een frissere en modernere neus, de ander houd van een sinistere look….

Als je iets wil weten over de 330i of advies wat goed is als je iets gaat vervangen brand dan maar los😎 ik heb eigenlijk alles al gedaan in de laatste 5 jaar 😂😆 kan denk ik niet eens meer een lijst maken zoveel ik er aan verandert of wel vervangen heb 🙊

bmwe46csl januari 6, 2018 om 19:55 # | Report | Reply

@3246cm252kw: ik ben voor de donkere knippers gegaan omdat de auto zelf ook zwart is. Thanks. Het is een fantastische auto en veel typische kwaaltjes. Radiateur is al aan het doorzakken aan de onderkant dus die moet er sowieso nog wel aan geloven. Dan pak ik ook de waterpomp mee. Disa klep toevallig ook gedaan? Staat bij mij ook nog op het lijstje.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.