FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Brenthon jasje met leuke nummerplaat voor een Kia Optima


geelbarrel Gepost op 21-02-2018 om 20:43 1.172 views | 3 reacties

Vandaag net over de grens in Tsjechie bij eerste tankstation gestopt voor het snelwegvignet. Staat dit geparkeerd. Brenthon is een rebadge merk voor Koreaanse auto's om ze nog sjieker te laten lijken... De nummerplaat is cool

Locatie: Usti-nad-Labem
Land: Tsjechië3 Reacties:

granlusso februari 21, 2018 om 22:50 # | Report | Reply

Haha, niks mis met een Kia Optima lijkt me. Nu associeer ik het eerder met een of ander wazig Chinees automerk.

geelbarrel februari 22, 2018 om 08:29 # | Report | Reply

@granlusso: De Kia’s zijn inderdaad best verteerbaar geworden. Het dressen van auto’s op deze manier is denk ik typisch zo’n koreaans status dingetje: 20 jaar geleden heb ik bij de importeur van Daewoo gewerkt (ook koreaans). De directie reed daar in Leganza’s. De manier hoe de pikorde duidelijk werd gemaakt op de parkeerplaats was natuurlijk de plek, maar ook al van dit soort gedoe met de logo’s. De tweede man had als extra een zonnedak, de echte eindbaas alle logo’s en sierstripjes enz niet in chroom maar goudkleurig. Ahum…

c63bs februari 21, 2018 om 23:56 # | Report | Reply

Wat een bestickerde kut ding zeg.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.