ROW1 Foto van de maand : Aventador

Foto's: Mijn West-Coast roadtrip deel 2


julez Gepost op 15-02-2018 om 11:02 662 views | 1 reactie

Ik ben in 2017 drie maanden naar California gegaan om te ontstressen. Ik heb daar zoveel mogelijk auto-gerelateerde dingen gedaan en dit wilde ik nog altijd graag met jullie delen!

Dit deel: De Alfa Romeo B.A.T.-auto's van het Blackhawk Museum in Danville, dichtbij San Francisco. Wayne Carini is in de show Chasing Classic Cars een keer naar dit museum geweest. Toen ik dat zag, heb ik besloten dat ik er ooit heen wilde. Bucketlister doorgestreept!

Locatie: Danville
Land: Verenigde Staten1 Reactie :

davelepeef februari 15, 2018 om 14:43 # | Report | Reply

Die heb ik lang geleden eens op de RAI gezien. Bizar vormgegeven spul, vraag me tegenwoordig dan ook af hoe ze gemaakt zijn…

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.