ROW1 Foto van de maand : Aventador

Foto's: Mijn West-Coast roadtrip deel 3


julez Gepost op 15-02-2018 om 11:18 718 views | 1 reactie

Ik ben in 2017 drie maanden naar California gegaan om te ontstressen. Ik heb daar zoveel mogelijk auto-gerelateerde dingen gedaan en dit wilde ik nog altijd graag met jullie delen!

Dit deel: Chip Foose Shop Tour. Chip Foose is uiteraard een legende in de autowereld. Zijn shop is gesitueerd in Huntington Beach, in Los Angeles. Elke werkdag om 12:00 (tijdens de lunchpauze) kun je erheen voor een shop tour en kun je zien waar ze aan werken. Ik was er tijdens de bouw van de Mustang Mach 1, waar ze een Mustang Mach 1 uit 1971 combineerden met een Mustang GT uit 2011. Ik bleef aan het einde een beetje tijdrekken om te kijken of ik Chip Foose en zijn crew kon spotten na de lunch. En ja hoor! Chip Foose ontmoet! Bucketlister afgevinkt!

Locatie: Los-Angeles
Land: Verenigde Staten1 Reactie :

kirdian februari 15, 2018 om 20:23 # | Report | Reply

Dikke heupen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.