FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Opel winterdrivetraining Adam R2, Insignia


kjellvdboo Gepost op 05-02-2018 om 20:47 510 views | 1 reactie

Dankzij Opel de kans gekregen om met een maatje richting Oostenrijk te gaan voor een weekendje fun. Helaas mochten wij niet de R2 meenemen, maar wij hadden het ook zeker niet slecht met de nieuwe Insignia (260pk, 400nm). Per tweetal kregen we er een onder de kont en mochten we ons uitleven op de ijs track. Ze lieten ons erg vrij, dus een mooie gelegenheid om het driften een beetje onder de knie te krijgen! Verbazingwekkend veel fun in zo'n familie wagen! Geen (gelukte) fotos van de actie zelf helaas, maar ik verwacht nog een keer beelden van de cameraploeg!

Locatie: St-Michael
Land: Oostenrijk1 Reactie :

jeppie februari 6, 2018 om 12:16 # | Report | Reply

Wat gaaf! Zo een insignia is zeker geen verkeerde wagen en ziet er ook niet verkeerd uit.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.