FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Ferrari 458


supercarspotternl Gepost op 13-03-2018 om 1:06 446 views | 17 reacties

rood vind ik de mooiste kleur voor een Ferrari lekker origineel

Land: Nederland17 Reacties:

sdr918 maart 13, 2018 om 10:19 # | Report | Reply

Een dealerspot op zijn tijd is best leuk, zeker als het iets bijzonders is.
Maar waarom nu zo enorm veel tegelijk, waarvan de helft helemaal niet zo bijzonder is?

supercarspotternl maart 13, 2018 om 10:23 # | Report | Reply

@sdr918: Het hoeft niet bijzonder te zijn om op autojunk gezet te mogen worden. Dit zijn ook gewoon auto’s die je niet op elke hoek van de straat ziet staan.Daarbij voor jou is het misschien niet interessant maar voor anderen misschien wel.

sdr918 maart 13, 2018 om 10:44 # | Report | Reply

@supercarspotternl: het enige wat ik probeer te zeggen is dat iedereen bij dealers kan spotten. Het mooiste aan Autojunk zijn juist die auto’s die in de buitenwereld gespot worden, terwijl ze gebruikt worden waarvoor ze bedoeld zijn… (vind ik)

supercarspotternl maart 13, 2018 om 10:49 # | Report | Reply

@sdr918: Dat snap ik en daar heb ik ook begrip voor, maar ik spot vaker bij dealers als in het wild niet dat ik verder niks tegenkom, maar als je op mijn account kijkt zie je ook meer dealerspots als bij 1 ander persoon dat komt vaak omdat ik dan weet dat ik iets die dag ga spotten en anders is de dag verder niet veel.

ikleesookoverautos maart 14, 2018 om 19:47 # | Report | Reply

-edit: nutteloze bijdrage-

racingr maart 13, 2018 om 11:51 # | Report | Reply

@sdr918: hear hear! Het mooiste vind ik ook als je een wagen tegenkomt in haar natuurlijke habitat. Ipv shinen bij een dealer. Voor die foto’s kan je gewoon naar de site van de dealer. Als je die auto wilt zien kan je er gewoon heen. Maar dit vind ik niet vallen onder ‘spotten’.
Toch het mooiste als je iets ziet opduiken in je binnenspiegel of als en iets tegenkomt op een parkeerplaats.

supercarspotternl maart 13, 2018 om 12:02 # | Report | Reply

@racingr: Kijk ik snap het allemaal wel van spotten moet in het wild en zo af en toe mag er ook een bij de showroom. Maar iedereen kijkt daar anders op en dat mag ook dat het is tenslotte je mening. Maar ik vind dat de mensen die dan bij de dealers gaan kijken ook gewoon aan het spotten zijn want ze gaan ook opzoek naar een goede foto voor autojunk of een andere website. Want voor mij is het gewoon mijn hobby delen met anderen

ikleesookoverautos maart 14, 2018 om 19:40 # | Report | Reply

@supercarspotternl: allemaal leuk en aardig maar het feit dat je niet eens de originele kleur van Ferrari weet is dan toch wel echt een teleurstelling.

ikleesookoverautos maart 14, 2018 om 19:42 # | Report | Reply

@racingr: hij weet niet eens de originele kleur van Ferrari. Laat hem lekker op zijn vrije middag naar dealers fietsen om wat foto’s te maken.

cpp1 maart 13, 2018 om 11:07 # | Report | Reply

Die wielen kunnen echt niet.

supercarspotternl maart 13, 2018 om 11:08 # | Report | Reply

@cpp1: Welke zou jij als voorkeur eronder zetten?

ikleesookoverautos maart 14, 2018 om 19:43 # | Report | Reply

@supercarspotternl: de originele (in het rood miss?)

supercarspotternl maart 14, 2018 om 20:19 # | Report | Reply

@ikleesookoverautos: Wauw je naam zegt ook al genoeg over je. Je leest over auto’s? nou ik denk meer dat je naam dit had kunnen zijn @ikreageernegatiefopanderen
Als je alleen leest hou het daar dan ook bij.
En dan nog iets volgens mij ben jij ook echt dit type persoon dat ik al voor me had. Je zit achter je laptop/computer beetje mensen afzeiken omdat je zelf nog niks gezien hebt. Jaloers zeker of niet?

ikleesookoverautos maart 15, 2018 om 08:12 # | Report | Reply

@supercarspotternl: stikjaloers op een puber die op zijn vrije middag naar dealers fietst om auto’s te “spotten”. Terwijl ik op een luie stoel in het zonnetje op mijn telefoon zit te spelen. Laat me niet lachen.

En ik heb niks gezien?

– Concours d’elegance
– Beijing international car show
– Shanghai international car show
– Verschillende tuning shows in NL in de ‘90’s
– De Rai auto beurs
– Manila international car show
– Singapore international car show
– Ferrari museum
– Lamborghini museum
– Shanghai car museum

Zo kan ik nog wel ff doorgaan.

Heb in verschillende wereldsteden gewoond oa. Hongkong, Singapore en Shanghai waar de Ferrari’s en Porsches gewoon bij ons in de parkeergarages stonden.

Dus ik heb aardig wat gezien. En daar hoefde ik niet op de fiets naar toe.

supercarspotternl maart 14, 2018 om 20:14 # | Report | Reply

@ikleesookoverautos: owh jij bent een van die irritante mensen met je precisie. Rood is voor mij rood en of dat nou Scuderia Rosso corsa is of rosso robino of rosso corsa dat maakt mij niks uit ik ben hier niet om jou negativiteit aan te horen maar om foto’s te plaatsen van auto’s die IK mooi vind

ikleesookoverautos maart 15, 2018 om 07:37 # | Report | Reply

@supercarspotternl: het is Giallo Modena, geel dus.

supercarspotternl maart 15, 2018 om 10:20 # | Report | Reply

@ikleesookoverautos: ik zal bij begin beginnen 1. ik ga niet op de fiets denk jij dat ik zo ver ga fietsen ik ga wel met mijn scooter.
2. Als je ZOVEEL gezien hebt waarom staat er dan niks op account. Maak je nergens foto’s, Als je zo aan het opscheppen bent over waar je gewoond hebt en gezien hebt moet je ook zn vent zijn die dan foto’s erop plaats, Want heb je bewijs dat je overal geweest bent of ben je geen ECHTE spotter, want dan is mijn volgende vraag, wat doe je hier dan alleen lezen of afzeiken. Want ik heb even je andere reacties gezien en ik ben niet de enige waar je negatief commentaar op geeft.
en 3. ik doe nog moeite om te spotten en foto’s te plaatsen van waar ik geweest ben, Terwijl jij alleen maar moeite doet om negatieve opmerkingen te maken tegen anderen terwijl je zelf niet eens iets op je account zet

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.