FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: 1979 Lincoln Continental Mark V Bill Blass Designer Edition


toyotafortuner Gepost op 08-04-2018 om 19:58 222 views | 3 reacties

Leuk zo'n S-klasse die achteraf een Hermes interieur krijgt. Maar dit is toch wel het betere, stijlvollere, af-fabriek werk! Sinds 1972 kon je voor je Linc Continetal Mark een uitvoering kiezen, waar een bekende designer van weleer zijn sausje erover deed. Bill Blass, Cartier, Givenchy, zo maar wat namen die hun namen leenden voor zulke designer edities. Voor de Bill Blass editie van 1979, kreeg je een Linc met een two-tone lak: Midnight Blue Metallic op een witte lak. Deze Bill Blass heeft ook een Midnight Blue interieur. Ongeacht de uitvoering echter, de klok in t interieur kwam van Cartier. Als motor was t ook allemaal krek eender: een 6.6 liter V8. De designer Lincs waren toch wel t mooist. Nietwaar @moveyourmind?

Locatie: Duivendrecht
Land: Nederland

Kenteken: HH-29-283 Reacties:

lotec april 9, 2018 om 00:39 # | Report | Reply

Mooie info man,TOP ,,zeer mooie auto

2wheeler april 9, 2018 om 12:59 # | Report | Reply

Een plaatje om te zien met leuke info! Jammer dat m’n oogballen gaan jeuken van het comic-sans font maar een kleinigheidje heb je al gauw..

thomcarspotter april 9, 2018 om 20:46 # | Report | Reply

Heerlijke slee! Blijven fijne auto’s die Mk5 Conti’s!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.