FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Shmee150 collectie gespot


dutchstylez Gepost op 05-04-2018 om 8:44 13.818 views | 48 reacties

Shmee kwam ook even naar de Nürburgring tijdens Carfreitag! Welke zou jij kiezen voor een rondje over het circuit?

Locatie: Nürburg
Land: Duitsland


48 Reacties:

jeppie april 5, 2018 om 11:25 # | Report | Reply

De Aston denk ik

mrrallycross april 5, 2018 om 11:33 # | Report | Reply

Heeft shmee een vriendin?

dutchstylez april 5, 2018 om 11:36 # | Report | Reply

@mrrallycross: Al een jaar of 2 als ik me niet vergis, ze komt alleen nooit voor in z’n filmpjes.

mvdd april 5, 2018 om 12:08 # | Report | Reply

@dutchstylez: Jawel, Ms Shmee zat regelmatig in zijn video’s, maar dat is al een paar jaar geleden

RubenPriest april 5, 2018 om 12:25 # | Report | Reply

@mvdd: Ms Shmee is al jaren exit. Tim heeft nu een Duitse vriendin.

fendercd60 april 5, 2018 om 13:41 # | Report | Reply

Ik mag hem nog steeds niet ( Nee, ik ben niet jaloers. ) maar wat een dikke auto’s heeft hij.

Jochempie april 5, 2018 om 22:18 # | Report | Reply

@fendercd60: Same here. Ik gun hem elke auto die hij heeft gekocht, maar het is wel een pestventje.

rufctr01 april 6, 2018 om 07:54 # | Report | Reply

@fendercd60: same here, ik moet hem ook niet.
Wel een mooie collectie!

rufctr01 april 6, 2018 om 07:54 # | Report | Reply

@fendercd60: same here, ik moet hem ook niet.
Wel een mooie autocollectie!

pieterpoes april 5, 2018 om 19:35 # | Report | Reply

Ik zou de mclaren pakken

marinepower april 5, 2018 om 22:20 # | Report | Reply

Ik begreep dat de beste man iets met filmpjes op het internet doet, maar kan je daar zo’n wagenpark mee laten rollen? Heb ik toch de verkeerde dingen opgepikt tijdens de handwerk lessen, zucht.

smoked april 5, 2018 om 22:51 # | Report | Reply

@marinepower: Hij zit ook in het vastgoed wereldje begreep ik.

kritisch april 5, 2018 om 23:22 # | Report | Reply

@marinepower: niks geloven wat je leest. Dit is typisch zo iemand die alles van z’n vader krijgt. Inmiddels verdient hij iets met youtube. Veel zal het niet zijn. Hij zei ooit dat het IT was. Maar als jij zoveel tijd hebt voor andere dingen (auto rijden), kan je toch nooit verdienen? Daarnaast, 2 jaar geleden, wilde hij misschien 1 hypercar ipv 3 auto’s. Hoeveel auto’s heeft hij nu wel niet? Ook nog op order staan, zoals de ford gt

sjeemsbond april 6, 2018 om 06:49 # | Report | Reply

@kritisch: wat een zure reactie van iemand die kennelijk niet gehinderd wordt door enige vorm van kennis. Zal het je even uitleggen. 1.Met youtube kun je een héél aardig zakcentje verdienen. 2.prijzen van autos in de UK liggen veel lager dan in Nederland, plus hij koopt ze niet contant, maar leased ze. (Filmpje met zijn FF legt hij het uit) 3. Jongen weet hoe hij met centen om moet gaan, hij was een financial analyst in ‘the city’. Londen is een van de duurste steden om te wonen in europa, de salarissen zijn daar ook naar. Een beetje analyst harkt 1,5 a 2 ton per jaar binnen daar kun je makkelijk een leuke auto voor rijden. Tot zover lesje realiteit.

olivier420 april 6, 2018 om 07:24 # | Report | Reply

@sjeemsbond: “de salarissen zijn daar ook naar” – dus ook z’n vaste lasten .. blijft weinig over van die twee ton kan ik je vertellen.

Ik ken hem verder niet maar als er wordt aangegeven dat hij z’n auto’s leaset, is het heel simpel: hij leaset auto’s en vertelt daar over. Het enige wat die hoeft te doen is te zorgen dat z’n inkomsten van z’n bedrijfje hoger zijn dan de lease kosten.

Een soort verlengde versie van autoblog. Dat die dan tegelijk z’n droom hobby/baan mag uitoefenen (het rijden in zulke auto’s) is dan mooi meegenomen.

thierryvth april 6, 2018 om 09:46 # | Report | Reply

@sjeemsbond: wat hij en iedereen verdient met youtube kan je gewoon opzoeken, daat houd youtube stats van bij. Dat is niet genoeg voor dit wagen park

rs18011 april 6, 2018 om 10:40 # | Report | Reply

@thierryvth: een Nederlandse YouTuber genaamd ‘kwebbelkop’ verdiend met het maken van game filmpjes ongeveer 65.000 euro per maand. En dan heb je losse sponsors nog niet eens meegenomen, het is dus goed mogelijk dat deze man genoeg verdiend voor zo een wagen park 🙂

poes april 6, 2018 om 11:57 # | Report | Reply

@sjeemsbond: ik denk dat je zelf wat beter naar de realiteit moet kijken.

Of je een auto koopt of least doet er feitelijk niet zoveel toe. Het gaat om de kosten. En die zijn bij dit soort wagens hoog, heel hoog. Met de door jou genoemde 2 ton aan salaris (met een appartement in Londen) ga je dat écht niet redden.

kritisch april 6, 2018 om 12:36 # | Report | Reply

@sjeemsbond: allereerst, auto’s in de UK zijn niet goedkoper dan ergens anders in de wereld. RHD is alleen tweedehands de helft waard van een LHD. Vervolgens, leasen is ook nog eens niet goedkoper dan kopen. Dus als hij z’n wagens leased vind ik dit ook een slecht argument. Die amg gtr heeft inmiddels meer dan 12 000km, dit in enkele maanden. Lease bedrag per maand kan oplopen in duizenden ponden. Dat nog eens per auto. Deze auto’s allemaal leasen + laten vervoeren + onderhoud. Voor minder dan 10 000 pm ben je echt niet klaar. Moet hij 120 000 per jaar verdienen. Zijn youtube account is inderdaad gegroeid. Ook vast de reden waarom zijn vader er meer geld in heeft geinvesteerd

8 medewerker zijn ook nog gratis. 2000 pm gemiddeld. 16k per maand.

Even denken jongens, hoe kan dit… heb nu 2 kosten naast elkaar gezet. Daar heeft hij dus al zo’n 3 ton voor nodig per jaar. Sorry dat ik jullie favo youtuber onderuit haal. Zal het niet meer doen en jullie in de droom laten

bassx april 6, 2018 om 11:17 # | Report | Reply

@kritisch: Shmee is inmiddels een merk en meer dan alleen een youtube kanaal. Het is een bedrijf met 8 medewerkers en z’n eerste sportwagens waren geleasd. Hij verdiend aan merchandize, een boek dat hij heeft geschreven, views van YouTube maar ook Instagram en Facebook. Naast de advertenties verdient hij ook aan product placement. Hij wordt ook ingehuurd door andere bedrijven om daar een vlog video te schieten en weer op zijn eigen kanaal te gooien. Last but not least, Shmee heeft inmiddels behoorlijke serieuze sponsors achter z’n bedrijf.

rob5nismo april 5, 2018 om 22:21 # | Report | Reply

Paars begin ik steeds mee te waarderen op sommige auto’s

alcantara april 5, 2018 om 22:49 # | Report | Reply

Wie?

iphonistvongates april 5, 2018 om 22:50 # | Report | Reply

Voor het geluid de AMG GT-R. Voor het serieuze bochtenwerk de GT3 uit Stuttgart. Voor de snelheid op de rechte stukken de McLaren. Voor de rit terug naar huis de Aston Martin met Coldplay of Snow Patrol over de B&O speakers.

dragspert april 5, 2018 om 22:58 # | Report | Reply

@iphonistvongates: Zonde van de speakers. Er is echt wel beter geluid te vinden om over dat B&O systeem te gooien hoor.

Loek april 5, 2018 om 23:07 # | Report | Reply

@iphonistvongates: Ik zou de GT R en de GT8 omwisselen. De GT R heeft een redelijk gedempt geluid voor een V8 (oké, het blijft een V8 maar toch), de Aston heeft misschien wel het beste V8 geluid wat er momenteel is.
Hier een tunnelrun van Shmee zelf: https://youtu.be/1NT0jOFzAvA?t=8m43s
Tevens lijkt mij uit dit gezelschap de GT R de auto die het meest is afgesteld op Grand Touring. En je kan hem met Burmester speakers krijgen die ook niet de minste zijn.

mrrallycross april 5, 2018 om 23:36 # | Report | Reply

@iphonistvongates: in die aston he. Je gern coldplay nodig. Dat ding klinkt echt goed

mrrallycross april 5, 2018 om 23:37 # | Report | Reply

@mrrallycross: wouw dat kwam er niet zo lekker uit??

kilum april 6, 2018 om 08:41 # | Report | Reply

@iphonistvongates: Ik denk dat je het beste in de McLaren naar huis kunt rijden. Of anders de AMG GT-R. De AM is een racewagen met een nummer plaat. Zit weinig comfort meer in. De GT3 eigenlijk hetzelfde verhaal maar iets minder extreem.

simonferrari april 5, 2018 om 23:03 # | Report | Reply

Voor mij de McLaren, erg uniek en verassend elegant samen gesteld. En dat terwijl ik zeker geen McLaren liefhebber ben. De AMG GT-R vind ik geen mooi model om te zien, kan de voorganger (SLS AMG) meer waarderen. De Porsche vind ik alleen mooi in modellen tot de 4S, alles daarboven (Turbo, GTS, GT3, GT2) is te druk en te opvallend. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de Aston Martin, ook deze vind ik in ‘gewone’ uitvoering vele malen mooier. Toch heeft die vent, hoe vervelend ik hem ook vind om te zien, wel een aardig wagenpark. Persoonlijk dus iets anders samengesteld maar ik gun ‘m iedere auto. Tenminste geen garage queens.

kauwsjotel april 5, 2018 om 23:48 # | Report | Reply

@simonferrari: mand.

noah_hoekendijk april 6, 2018 om 04:48 # | Report | Reply

@kauwsjotel: hahahhaha

porschepdk april 5, 2018 om 23:29 # | Report | Reply

Perfecte wagenpark. Voor mij de MCL

TimD april 5, 2018 om 23:44 # | Report | Reply

Voor mij de Mclaren! Groot fan van Shmee trouwens! Filmpjes zijn leuk, lekker enthousiast…. doet het toch even om meer dan 1 miljoen vaste kijkers dagelijks te trakteren op bijzondere bolides. Ook respect voor zijn manager Marc!

Loek april 5, 2018 om 23:53 # | Report | Reply

@TimD: Eens, ik snap de haat op hem niet zo, hij heeft een goede smaak voor auto’s en hij filmt ze op een manier dat je echt het gevoel hebt dat je zijn bijrijder bent. Zijn reviews vind ik minder, maar qua lifestyle en ‘vlogs’ zit hij toch op hoogte. Dan zou ik toch liever naar Shmee kijken dan naar zo’n flippo als Vehicle Virgins die een video van dat hij met zijn Mercedes te dicht langs een stoepje gaat bestempelt als “I CRASHED MY MERCEDES E63!!”

w0o0dy april 6, 2018 om 09:08 # | Report | Reply

@720s: jww is dan iets beter in mijn ogen maar kijk graag naar het werk van beide net als SeenThroughglass. Worden die lui mijn beste vrienden? Nee, denk het niet. Maar ik zou graag met ze bomen over auto’s onder genot van een biertje.

hansiehansie april 6, 2018 om 09:16 # | Report | Reply

@w0o0dy: die gast van seenthroughglass kan ik echt niet uitstaan…

En die shmee heeft een spraakgebrek, met dat geslis van ‘m.

Loek april 6, 2018 om 14:27 # | Report | Reply

@w0o0dy: laatste zin slaat de spijker op zijn kop, we zijn allemaal autoliefhebbers en verstand van zaken hebben ze allemaal. JWW en STG heb ik zelf iets minder mee, die Sam kan soms een beetje overkomen als een wat vaag en arrogant figuur, maar ook hij heeft prima smaak, en JWW is inderdaad ook prima maar ik kijk lang niet al zijn video’s.
Als we het echt hebben over reviews, word ik steeds groter fan van Doug DeMuro, zeer inhoudelijke reviews en de scores die hij geeft zijn vaak zeer representatief. Wel wat langdradig soms en de auto’s zijn uitsluitend auto’s die in de VS verkocht werden, uitzonderingen daar gelaten. Maakt voor de meeste reviews niks uit, maar hij was bijvoorbeeld zeer negatief over de Mercedes Metris (Amerikaanse V-Klasse): daar een slap minivan-alternatief, hier een prima luxe bus. Cultuurverschilletje, maar toch.

sportevo april 6, 2018 om 07:06 # | Report | Reply

@timd: ook mee eens. Ik kijk ook veel van zijn filmpjes en ondanks dat zijn gegiechel een beetje meisjesachtig overkomt kan ik wel genieten van zijn filmpjes.

Hoe hij aan zijn geld/auto’s komt boeit me niet. Ik vind niet dat hij ermee te koop loopt ondanks dat hij er een YouTube kanaal omheen heeft gebouwd.

Daarnaast vind ik het ook mooi om te zien dat hij zijn huis uitrust met Ikea meubelen (zowel in Londen als in Frankfurt). Ook als je hem gewoon op straat tegenkomt zie je niet aan hem af dat hij een collectie supercars heeft. Die kledingstijl heeft hij niet. Ik denk dat hij aardig met beide benen op de grond staat en gewoon liefde voor mooie auto’s heeft.

Dat hij een business manager heeft en een groep mensen eromheen bewijst volgens mij wel dat je een aardig centje kan verdienen met YouTube. Als hij dan nog wat investeringen en vastgoed heeft kun je volgens mij aardig wat tijd in het rijden met auto’s steken en toch genoeg verdienen.

schwedenkreuz april 6, 2018 om 01:14 # | Report | Reply

Wat doet hij qua tijd BTG?

bmwfreak038 april 7, 2018 om 08:28 # | Report | Reply

@schwedenkreuz: dat leg jij af denk ik.

bmwfreak038 april 7, 2018 om 08:29 # | Report | Reply

dat leg jij af denk ik.

ikleesookoverautos april 6, 2018 om 05:43 # | Report | Reply

De Porsche.

sportevo april 6, 2018 om 07:26 # | Report | Reply

Ik vond zijn eerste McLaren 675LT in cerulean blue erg mooi. Maar ook deze kleur orion purple vind ik ook wel sjiek maar dan voor mij op een coupe 675LT.

De Porsche heeft ook mijn voorkeur alleen niet in het groen alhoewel ik dat ook niet lelijk vind.

thierryvth april 6, 2018 om 08:04 # | Report | Reply

Shmee maakt video’s waar wouter een dikku punt aan kan zuigen, het probleem met shmee buiten zijn kapsel is dat het een wijf is, met 4 track auto’s naar een track en niet 1 rondje ook maar 1 van de 4 auto’s behoorlijk uitgeprobeerd, niet op de noordschlijfe niet op het GP circuit. Ze zijn drukker net paint protection en poetsen

w0o0dy april 6, 2018 om 09:11 # | Report | Reply

@thierryvth: hij heeft wel video’s van zijn LT op snelheid op de Nordschleife met een instructeur ernaast. Deze jongens zijn geen coureurs dus heelhouden staat voorop, zeker als het geleased is.

thierryvth april 6, 2018 om 09:49 # | Report | Reply

@w0o0dy: je koopt 4 track versies en met 1 rijd je dan een aardig rondje, je zou denken met 4 track cars dat je toch is een beetje gaat uit proberen, dat je dat niet doet op de nordschleife snap ik maar ook op het GP circuit was het een oude wijven club.

kilum april 6, 2018 om 08:44 # | Report | Reply

Op bezoek bij Misha waarschijnlijk.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app