FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: BMW M5 beschadigd door Daihatsu Move


toospee Gepost op 07-05-2018 om 8:48 705 views | 5 reacties

Helaas is afgelopen nacht een Daithatsu Move-rijder tegen mijn auto gereden en heeft deze beschadigd achter gelaten, uiteraard zonder briefje. Deze donkergroene Move had een sticker achter op de kofferklep met daarop een tekst als "dapper" in grijze letters. Ik weet het niet meer precies, maar zoiets was het. We kwamen thuis en mijn vriendin zei nog: die auto staat een beetje gek, weet je zeker dat je naast zo'n kneus wilt parkeren? Ik dacht het loopt wel los. Helaas niet het geval dus. Buiten het feit dat deze brokkenpiloot niet kan rijden is het ook nog eens een asociaal stuk tuig: geen briefje te vinden.5 Reacties:

rick0309 mei 7, 2018 om 09:22 # | Report | Reply

Geen camera’s in de buurt te vinden die misschien het kenteken kunnen achterhalen? Schade rijden kan altijd gebeuren maar laat dan ook een briefje achter.

ariif mei 7, 2018 om 10:04 # | Report | Reply

Misschien iemand die daar woont? Paar daagjes posten in de buurt en misschien kom je hem nog tegen

pv544 mei 7, 2018 om 10:21 # | Report | Reply

Moraal van het verhaal: luister altijd naar je vriendin, oh nee wacht..

2wheeler mei 7, 2018 om 11:03 # | Report | Reply

“Dapper” is een bekende term in de tuningscene (stancenation!!1!1). Is een term die je baak terug ziet bij dikke bakken die worden getuned, uiteraard wordt dit overgenomen door de 18 jarige tuners. Je zult hem dan wss tegenkomen bij een meeting o.i.d. ik hoop dst je er wat aan hebt!

ikleesookoverautos mei 7, 2018 om 11:48 # | Report | Reply

Die was on the Move

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.