FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Epic Roadtrip


dunhozzie Gepost op 12-05-2018 om 17:40 774 views | 1 reactie

Prachtige roadtrip gemaakt met een maat door een relatief klein stukje Californië. We hebben genoten van prachtige natuur met rotskusten, prairies, heuvels, zon en vriendelijke mensen in kleine plaatsjes langs de route. En natuurlijk hebben we als autoliefhebbers ook genoten van onze metalen reisgenoot: de Camero SS. Wat een bruut, heerlijk relaxed als je cruised, gemeen en grommend als je hem op zijn staart trapt. Wat een topauto. Hij was de hele weg binnendoor van San Francisco tot en met Los Angeles een prachtige, imposante en glimlach brengende schoonheid.1 Reactie :

simonferrari mei 13, 2018 om 17:36 # | Report | Reply

Gaaf man! Zou ik graag ook nog een keer doen, dan wel het liefst met een mooie klassieker

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.