julescapdevillephotography Foto van de maand : Audi R8 V10 regenstorm

Foto's: SaunaFord


toyotafortuner Gepost op 13-06-2018 om 20:08 150 views | 4 reacties

Pardon, @toyotafortuner? Ga je nu niet te ver met je klikbeettitels? denk je waarschijnlijk als je deze titel ziet. Nee, is mijn antwoord: Dit is precies hoe je deze Ford kan omschrijven. Ik leg uit: Dit is een Ford Fairlane Crown Victoria Skyliner. Een bijzondere 2-deurs Ford uit 1955, met een verchroomde en versierde B-stijl. Als het ware het een kroon heeft (Crown Victoria). Wat deze Ford echt bijzonder maakt, is zijn glazen dakpaneel. Het was, zoals wel vaker, een poging om een stijlvolle 50s Amerikaan nog stijlvoller te maken. Helaas zorgde dit er voor dat in de wagen wel erg warm werd. Een SaunaFord dus...Extra bijzonder aan deze wagen is ook de motor: deze Ford is voorzien van de V8 uit de Thunderbird! Volgens de eigenaar is dit de enige Fairline Crown Victoria Skyliner in Nederland!

Locatie: Amstelveen
Land: Nederland

Kenteken: DE-50-18
Merk/model: FORD FAIRLANE
Datum toelating: 30-06-1955
Originele kleur: WIT
Carrosserie: Niet geregistreerd
Brandstof: Benzine
Vermogen: Onbekend
Nieuwprijs: Onbekend

4 Reacties:

jagftype juni 13, 2018 om 22:13 # | Report | Reply

Heel gaaf!

ikleesookoverautos juni 14, 2018 om 06:35 # | Report | Reply

edit: dat kun je ook normaal zeggen, niet telkens zo negatief over de kwaliteit van de foto’s

ikleesookoverautos juni 16, 2018 om 18:30 # | Report | Reply

@ikleesookoverautos: wat de Ford zo bijzonder maakt is het glazen dak, aldus de spotter. Helaas is deze niet te zien op de foto’s.

E34M5Touring juni 14, 2018 om 22:37 # | Report | Reply

Originele Continental kit. Zie je vrij veel op dit type. Ik hou dr van. Staat er 1 te koop bij ons in de buurt in de US. Moet ie 25k voor hebben. Maar die heeft het niet. Vind dit dan net ff specialer.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.