FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Subaru R1


joosstra Gepost op 04-06-2018 om 16:47 242 views | 1 reactie

Deze twee 'vrolijke' karretjes spotte ik op Naoshima. Dit is een eilandje voor de kust van Okayama, waarvan de bevolking een jaar of 20 geleden sterk verouderd was. Om het eiland weer nieuw leven in te blazen zijn door een aantal vermogende industriëlen drie musea opgericht en zijn en worden er veel kunstprojekten uitgevoerd. Een daarvan bestaat uit twee meer dan levensgrote pompoenen, de ene rood met zwarte stippen en de andere geel met zwarte stippen. De verhuurder van deze twee Subi's heeft daar handig op ingespeeld.

Locatie: Naoshima
Land: Japan


1 Reactie :

sanderm3 juni 5, 2018 om 20:28 # | Report | Reply

Gaaf klein karretje. Die was een goeie concurrent geweest voor de vorige generatie aygo, 107 en c1

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app