FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Gouden Smart en Supercar combo


baworm7 Gepost op 11-07-2018 om 1:12 401 views | 2 reacties

Leuk hoor, zo'n Smart in een gouden wrap, maar op deze straat in Londen is het niet de enige auto die glimt.

Afgelopen Zondag heeft de 458 Speciale mijn aandacht getrokken, toen ik de Murci zag ben ik er snel naar toe gerend, toen ik de Countach besefte begon ik echt onwel te worden (ik heb de Murci en de Countach beide voor het eerst in het echt gezien), toen ik rond keek kreeg ik een serieuze brain overload. Ik wist even niet waar ik naar moest kijken. Excuses voor de matige kwaliteit foto's

Locatie: Londen
Land: Verenigd Koninkrijk2 Reacties:

Alfarobert juli 11, 2018 om 08:01 # | Report | Reply

Je bent dus nog nooit op Viva Italia geweest.

arnodk juli 11, 2018 om 10:48 # | Report | Reply

@Alfarobert: Toch is het gevoel anders dan ze in het “wild” spotten

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.